Solo Start
Image default
Vakantie

Rust en ruimte? Familiecamping Le Plô

Kamperen in Zuid-Frankrijk is voor velen de ultieme vakantie. Het echte vakantiegevoel begint zodra de eerste zonnestralen de tent naar binnen schijnen. De vogels fluiten, heerlijk een ontbijtje in de prachtige natuur. Overdag bezoekt u een authentiek stadje of maakt u wellicht een heerlijke wandeling. Nog even zwemmen met de kinderen en in de avond geniet u met het gezin van de ondergaande zon. Een goede camping in Frankrijk met grote staanplaatsen mag in het plaatje dan ook niet ontbreken. Rust, ruimte, maar wel een plek waar de kinderen heerlijk en veilig kunnen banjeren.

Voor het hele gezin
Familiecamping Le Plô, gelegen in het natuurgebied de Haut Languedoc, heeft het allemaal. Prachtig groene en grote campingplaatsen waar u kunt genieten van de natuur. Het Atlantische klimaat zorgt voor vele uurtjes zon, terwijl de schone berglucht en de ligging op 640 meter zorgen voor heerlijke nachten. De kinderen kunnen ravotten op het speelveld, lekker springen op de trampoline en heerlijk een duik nemen in het zwembad. Le Plô is een kindvriendelijke camping en ook de hond is welkom.

Kant en klare tenten, volledig ingericht
Wilt u genieten van luxe? Camping Le Plô biedt prachtige huurtenten met alles erop en eraan.   U kunt zelfs slapen op echte bedden! De ingerichte tenten in Frankrijk staan voor u klaar en opzetten is dus niet meer nodig. Om het comfort nog verder te vergroten kunt u tevens diverse andere spullen huren, zoals een babystoel of een skelter. Mogelijkheden genoeg! De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om u en uw gezin een top vakantie te bieden! Neem snel een kijkje op www.camping-leplo.nl en laat de vakantie voorpret alvast beginnen!

Voor meer info bezoek deze link : http://www.camping-leplo.nl/