Solo Start
Image default
Relatie

Waarom gratis dating sites online dating moeilijker hebben gemaakt

Er was een tijd dat de enige services voor online dating u verplichtten om er geld voor te betalen, en als ik eerlijk ben, was dat de gouden eeuw. Niet omdat de diensten per se super effectief waren of omdat de gebruikers “beter” of beter verzorgd waren dan op de gratis versie die je van OkCupid krijgt, maar omdat betalen voor een dating service enige inzet vereist.

 

Toen betaalde sites de enige optie waren, deden de mensen die deelnamen aan online datingsites dat omdat ze serieus waren over het vinden van iemand die ze konden daten en hopelijk uiteindelijk mee konden trouwen. Toen gratis sites werden geïntroduceerd, waren de enige mensen die nog bleven betalen degenen wiens lidmaatschappen nog niet waren verlopen of die meer wanhopig op zoek waren naar een relatiepartner als bedrijven die hun target demographic op Twitter proberen aan te spreken.

Gratis dating sites hebben zich uitgebreid tot een punt waar nu iedereen een profiel heeft of heeft gehad op minstens één van de platforms. Plotseling werd het sociaal aanvaardbaar om een profiel te hebben op OkCupid of PlentyOfFish of zelfs JDate. De gratis sites lieten “normale” mensen die niet “wanhopig” genoeg waren geld om te betalen toe om dezelfde ervaring te krijgen, waardoor je zou denken dat uw kansen op het vinden iemand die u werkelijk leuk vindt zal toenemen. Maar de sites zijn zo overspoeld met mensen die niet op zoek zijn naar iets serieus (want er is geen sprake van een financiële commitment), dat je beter af bent door met de hond naar het park te gaan of naar een feest van een friend om nieuwe mensen te ontmoeten.

Hieronder nog een hilarisch en aanstekelijk nummer over de hedendaagse problemen rondom online dating:

 

Voor meer info bezoek deze link : https://www.youtube.com/watch?v=1QKev4_GTmc