Solo Start
Image default
Relatie

Zelfstandig Trouwambtenaar: Christa Schooltink

Compleet trouwen door Christa

Ben je op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar? Christa Schooltink maakt van elke bruiloft een gedenkwaardig moment. Met een lach, een traan en plechtig wanneer dit nodig is. Als zelfstandig trouwambtenaar creëert Christa een complete trouwgelegenheid die geheel is afgestemd op jullie wensen. Een klik met het bruidspaar vindt zij dan ook erg belangrijk, om zo jullie moment nog persoonlijker te maken. Om te ontdekken of er een klik tussen beide partijen is, nodigt Christa jullie graag bij haar thuis in Dieren uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met Christa kun je rekenen op een persoonlijke trouwambtenaar die echt met jullie meedenkt, het mooiste bruidsboeket, een nostalgische trouwauto en een plechtigheid geheel naar jullie wensen.

Zelfstandig Trouwambtenaar

Christa is beëdigd en benoemd door de gemeente Rheden, waardoor zij overal in Nederland huwelijken mag voltrekken. Zij mag als zelfstandig trouwambtenaar echter niet in de gemeente Rheden actief zijn. Wil je als stel wel in de gemeente Rheden trouwen, kan zij jullie zeker van dienst zijn. Echter zit haar tarief dan verwikkelt in het bedrag dat aan de gemeente betaald wordt. Een voordeel van Christa als zelfstandig trouwambtenaar is dat wanneer jullie niet vast willen zitten aan regels en wetten, er ook gekozen kan worden voor een ceremonieel huwelijk. Of dit nu op een bankje in het park is of aan de waterkant, Christa regelt het! De officiële huwelijksvoltrekking kan later alsnog plaatsvinden in het gemeentehuis.

Opnieuw Geloftes leggen

Zijn jullie al jaren getrouwd en willen jullie nogmaals stilstaan bij de liefde voor elkaar? Ook het opnieuw geloftes leggen is mogelijk bij Christa. Als ceremoniespreker maakt zij met haar gevoel voor spontaniteit en sfeer jullie geloftes graag compleet.

Alles is mogelijk!

Als zelfstandig trouwambtenaar is Christa flexibel. Wanneer er wensen vanuit jullie zijn om de plechtigheid op een speciale locatie plaats te laten vinden, is dit zeker mogelijk. Zij komt naar elke locatie. Maar ook wanneer je nog geen ideeën hebt omtrent een locatie en de plechtigheid: Christa denkt graag met jullie mee!

Voor meer info bezoek deze link : https://www.compleettrouwendoorchrista.nl/trouwambtenaar/