Solo Start
Image default
Toerisme

Geniet met jong en oud van een groepsaccommodatie nabij Nijmegen

Voor een vriendenweekend, vrijgezellenfeest, familieweekend of trainingsweekend is het ideaal om in een ruim huis te verblijven. Bij De Schansehoeve nabij Nijmegen overnacht u in prachtige groepsaccommodaties, van alle gemakken voorzien. Naast een ruime recreatieruimte, een grote keuken en verschillende slaapvertrekken, vindt u hier een speelveld van 2.500 m² met onder andere voetbalgoals, een wip, een trampoline en een tafeltennistafel. Natuurlijk kunt u hier ook relaxen met een boek. Dit maakt deze groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen uitermate geschikt voor jong en oud. Kijkt u hier al naar uit? Bekijk online de beschikbaarheid en reserveer uw overnachtingen vandaag nog.

In een groene omgeving overnachten? Kies voor groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen!

Gaat u overnachten in een ruime groepsaccommodatie in de prachtige natuur nabij Nijmegen? Of u nu met uw familie een weekend eropuit trekt of met de sportvereniging een teambuildingsweekend organiseert: bij De Schansehoeve bent u aan het juiste adres. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past. Kies bijvoorbeeld voor een ballonvaart vanaf De Schansehoeve.

Hoe ziet een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen eruit?

Voor een mooie groepsaccommodatie in de prachtige natuur nabij Nijmegen gaat u naar De Schansehoeve. Hier verblijft u in een grote woning met een moderne inrichting en voorzien van alle gemakken. Op de begane grond vindt u een recreatieruimte met grote tafels en comfortabele stoelen waaraan u met uw gezelschap kunt eten of borrelen. In de knusse zithoek kunt u een drankje drinken of televisie kijken. Voor het koken van een heerlijke maaltijd kunt u terecht in de uitgebreide keuken. En de slaapkamers dan? Die bevinden zich op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie nabij Nijmegen. De meeste slaapkamers hebben een eigen toilet, douche en wastafel. Al met al een compleet groepsverblijf voor zowel grote als kleine gezelschappen.