Solo Start
Image default
Gezondheid

Abortuskliniek Bloemenhove

Als u ongewenst zwanger bent geraakt en hebt besloten om abortus te laten plegen, dan wilt u dit graag laten doen bij een betrouwbare kliniek. U wilt zich op uw gemak voelen en het gevoel hebben dat u begrepen wordt. In dit geval staan we bij abortuskliniek Bloemenhove graag voor u klaar. 

Abortuspil

Wanneer u acht weken of korter zwanger bent, dan kunt u kiezen voor abortus door middel van een speciale abortus pil. Het is niet in alle gevallen verantwoord om de abortuspil te gebruiken. De arts kan bepalen of het in uw geval mogelijk is om op deze manier de zwangerschap af te breken. Als dit het geval is, dan krijgt u bij ons in de kliniek een pil die u direct moet slikken. Daarnaast krijgt u ook vier andere pillen mee naar huis, die u twee dagen later dient te gebruiken. 

Andere abortusmethoden

Als u langer dan acht weken zwanger bent, of er zijn andere redenen dat u de abortuspil niet kunt gebruiken, dan zijn er andere methoden om abortus te plegen. Bij een zwangerschap tot 12 weken kan gebruik gemaakt worden van zuigcurettage. Een zwangerschap die gevorderd is tot het tweede trimester, kan worden afgebroken door middel van instrumentele abortus. Tot 17 weken zwangerschap kan de behandeling onder plaatselijke verdoving of onder narcose plaatsvinden. Van 18 tot 22 weken wordt altijd gekozen voor narcose tijdens de ingreep.

Meer informatie

Op onze website kunt u meer informatie vinden over Bloemenhove kliniek en de verschillende abortusbehandelingen. Ook kunt u hier verhalen lezen van vrouwen die u zijn voorgegaan in onze kliniek. Als u liever direct contact met ons opneemt, dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. We staan u graag te woord om u advies te geven, vragen te beantwoorden, of u gerust te stellen.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.bloemenhove.nl/