Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

Lippen

Een professionele benaming van de lippen is de labia oris, dit is de latijnse en tevens medische benaming voor de vlezige uiteinden van je mond. Lippen kan je voor meerdere doeleinden gebruiken.

Ten eerste is er de functie van communicatie, probeer bijvoorbeeld maar eens het woord shrimp (engels voor garnaal) te zeggen terwijl je lippen je tanden bedekken. Je kan hier een leuk spelletje van maken door als regel te doen dat je niet mag lachen terwijl iedereen die meedoet probeert shrimp te roepen. Het resultaat is om te gieren!

Verder helpen lippen ook tijdens het eten. Ze dekken je mond af en zorgen er dus voor dat voedsel wat door je tanden gemaald word niet de volledige kamer doorvliegt. Daarnaast helpen ze door hun gevoeligheid ook in het proces van proeven. Zo zal je onbewust meer of juist minder proeven door je lippen.

Ook in de liefde spelen lippen een rol. Kussen doen we omdat onze lippen vrij gevoelig zijn, het voelt prettig om deze tegen de lippen van iemand anders aan te drukken. Verder zijn lippen ook een symbool van verleiding. Een vrouw met mooie volle lippen zal gegarandeerd genoeg mannenharten breken. Helaas kan er door de ouderdom een vermindering in de volheid van lippen ontstaan. Daardoor is de kans dat je indruk maakt een stuk minder omdat een groot deel van de eerste indruk wordt bepaald door de vorming van lippen.

Kijk voor perfecte lippen op www.injectableklinieken.nl Een goede oplossing om weer de volle lippen van vroeger te krijgen is door gebruik te maken van injectables. Lippen laten opvullen met hyaluronzuur is een goede oplossing. Hyaluronzuur is een stofje wat gigantisch veel water vast kan houden, het kan jou ook helpen om volle lippen te krijgen. Hyaluronzuur vervult diverse functies in het lichaam:

  • Wateropslag: het heeft de eigenschap dat het geweldig veel water kan opslaan in verhouding tot zijn massa. Het is mogelijk om wel 6 liter per gram vast te houden.
  • Drukbestendigheid: water is moeilijk samen te drukken en omdat deze stof veel water vasthoud geld dat ook voor hyaluronzuur.
  • Smeermiddel: hyaluronzuur houd gewrichten soepel en sterk.
  • Vrijhouden van wegen: voor bewegende cellen houd de stof belangrijke wegen binnen uw lichaam vrij door zijn hoge viscositeit.
Voor meer info bezoek deze link : http://injectableklinieken.nl/behandelingen/lippen-opvullen/