Solo Start
Image default
Alarmsysteem

Lockpick sport voor slotfanaten

Er is een grote zwakte aanwezig bij fysieke beveiliging. Het is namelijk zo dat sloten vaak erg achter lopen op de laatste ontwikkelingen. Er worden regelmatig nieuwe zwaktes gevonden bij fysieke sloten. Het is belangrijk dat deze ontwikkelingen bekend worden zodat we ons er beter tegen kunnen beschermen.

 

Lockpick ontwikkelingen

De meeste van deze ontwikkelingen komen niet tot licht door instanties zoals de SKG of door de politie maar door gewone hobbiesten die zichzelf ook wel lockpickers noemen. Lockpickers zijn mensen die een interesse in sloten hebben en het leuk vinden om de innerlijk aspecten van sloten te analyseren.

 

Intenties van lockpickers

De meeste lockpickers zijn volledig onschuldig en zijn geinteresseerd in sloten omdat ze het leuk vinden deze te slim af te kunnen zijn. Maar er zijn natuurlijk ook mensen met minder nobele intenties die daadwerkelijk op zoek zijn naar nieuwe methodes om sloten te kunnen openen met het idee deze methodes te misbruiken. Lockpickers zelf zijn daarvoor steeds voorzichtiger met wie ze de laatste ontwikkelingen delen.

 

Samen lockpicking beoefenen

Er zijn diverse groepen die samenkomen om samen gezellig deze sport te beoefenen maar helaas zijn ze dus steeds stricter om te voorkomen dat er ook mensen langs komen die er misbruik van willen maken. Als je zelf wilt beginnen heb je alleen een goede lockpick set nodig.

 

Gelukkig zijn de meeste methodes die deze lockpickers gebruiken in een hobby omgeving niet goed te gebruiken door andere mensen omdat ze redelijk geavanceerd zijn en er veel doorzettings vermogen voor nodig is om er echt goed in te worden.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.lockpickinguniversiteit.nl/lockpick-set-maken/