Solo Start
Image default
Kinderen

Een prachtige trampoline of Berg skelter kopen voor uw kind

Lekker buiten spelen is hartstikke gezond voor kinderen. Ze kunnen hun energie kwijt, maken vriendjes en halen gelijk een frisse neus. Dit kan zeker aangemoedigd worden met prachtig nieuw buitenspeelgoed. Speciaalzaak Speelgoed De Betuwe bezorgt bestellingen die u vandaag plaatst morgen al bij u thuis. Met hun prachtige nieuwe speelgoed staan uw (klein)kinderen geheid te trappelen om de zon in te kunnen. Deze speelgoedwinkel raadt u aan om een Berg skelter of een trampoline te kopen. Daar zijn de kids wel even zoet mee!

Met een Berg skelter kunnen de kids erop los karren

Als uw kind ervan droomt om buiten op straat met hun eigen ‘voertuig’ op avontuur uit te gaan, is het kopen van een Berg skelter een fantastisch idee. Zo gaan de kinderen al rijdend het avontuur tegemoet en spelen zij samen in de buitenlucht. Een skelter van het merk Berg gaat verder erg lang mee door de uitstekende bouwkwaliteit. Wel is het zaak dat het frame goed wordt onderhouden zodat uw kinderen er zo lang mogelijk plezier van kunnen hebben. In het assortiment van Speelgoed De Betuwe zijn er meer dan 80 skelters te vinden die afgestemd zijn op deze leeftijdsgroepen:

  • 2 tot 5 jaar
  • 3 tot 8 jaar
  • 4 tot 12 jaar

Deze verdeling in leeftijdsgroepen maakt het makkelijker om een skelter van Berg te kopen waar kinderen van uiteenlopende leeftijden plezier van kunnen hebben. De zadels en sturen zijn immers eenvoudig met de hand verstelbaar. Zo heeft u in één keer de perfecte skelter voor uw kinderen.

Met een grote trampoline is springplezier gegarandeerd

Wilt u uw kinderen ook in de tuin heerlijk plezier laten maken? Ga dan een trampoline kopen zodat het speelplezier nieuwe hoogten bereikt. Door te springen met vriendjes en vriendinnetjes raken uw kinderen hun energie kwijt op een leuke manier. Twijfelt u nog of uw tuin groot genoeg is? Er bestaan trampolines voor ieder formaat tuin. Wat dacht u ervan om een vrijstaande trampoline in rechthoekige vorm te kopen? Deze staat niet in de weg en is gemakkelijk op te bergen in de schuur of elders als het buitenspeelseizoen voorbij is. Als u ruimte over heeft, kunt u kiezen voor een ronde, ingegraven trampoline die extra stevigheid en speelplezier biedt.