Solo Start
Image default
Dieren

Dierenarts in Veldhoven

Als dierenkliniek in de buurt van Veldhoven verleent Dierenziekenhuis Eindhoven de beste zorg aan gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Kom je naar deze dierenarts in Veldhoven, dan staat niet alleen het welzijn van jouw dier voorop. De prioriteiten liggen namelijk op het vlak van hoogwaardige preventieve zorg in combinatie met curatieve zorg. Dus niet alleen de zorg van de dierenarts, maar ook de zorg die je zelf aan jouw beestje geeft, dragen bij aan een gezond dier. De behandeling van diergroepen, zoals gezelschapsdieren, reptielen en knaagdieren wordt door Dierenziekenhuis Eindhoven uitgevoerd.

Tarieven van dierenarts Veldhoven

Het is altijd een prettige gedachte als je weet dat je niet te veel voor betaalt voor een bezoek aan de dierenarts. Het is vaak vrij moeilijk in te schatten wat je betaalt, waardoor de kosten soms onverwacht hoog kunnen zijn. Je betaalt namelijk voor het consult, de enting en/of de castratie. En die prijzen verschillen per praktijk. Dit komt vaak neer op een bepaalde prijs-kwaliteit verhouding. Een goedkope dierenarts checkt vaak niet alles, heeft korte consulten en gebruikt bijvoorbeeld niet de beste techniek voor narcose. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven doen ze geen concessies op het gebied van zorg van jouw dier. Je betaalt een eerlijk tarief voor een goede behandeling.

Dé dierenarts van Veldhoven

Voor spoedgevallen kunt u altijd terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Ze zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor spoedeisende hulp voor jouw huisdier. Daarnaast hebben ze ruime reguliere openingstijden, waardoor je ook na kantooruren en in het weekend bij de kliniek terecht kan. De dierenartsen uit Veldhoven staan dus altijd voor jou klaar. Dit doen ze met een breed dienstenaanbod en expertise, zoals echoscopie, dermatologie, inentingen en nog veel meer. Daarnaast bieden ze externe diensten aan, zoals gedragstherapie. Het is dus het complete dierenziekenhuis voor jouw dier.

https://www.dierenziekenhuiseindhoven.nl/dierenarts-veldhoven/