Solo Start
Image default
Kinderen

Dagelijkse bezigheden bij kinderdagverblijf Rotterdam

Woon jij in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? En heb je kinderen maar ook een drukke baan? Kinderdagverblijf Rotterdam neemt met alle liefde de zorg van jouw kinderen even over!

Dagelijkse bezigheden

Een voorbeeld van een dag indeling bij kinderdagverblijf Rotterdam is als volgt: ’s ochtends bij aankomst mogen de kinderen eerst een uurtje spelen met elkaar en met het speelgoed. Hierdoor kunnen de kinderen even rustig wennen en op hun gemak worden gesteld. Om 10 uur ’s ochtends moeten alle kinderen aan de lange tafel zitten en nemen we met z’n allen een fruithapje. Ook krijgen de kinderen limonade. Na het fruithapje gaan we met z’n allen liedjes zingen of leest één van de begeleiders een gedichtje voor verhaaltje voor. Na deze ochtend zitting mogen de kinderen weer vrij spelen. Om 12 uur hebben wij lunch. Ook hier komen alle kinderen weer aan de grote tafel te zitten. Na de lunch gaat er een gedeelte van de kinderen op bed. De kinderen die geen middagdutje meer hoeven te doen mogen weer gaan spelen met elkaar en hebben nu ook de mogelijkheid om even televisie te kijken. Ook mogen de kinderen buitenspelen wanneer ze willen. 

Groepen

Kinderdagverblijf Rotterdam deelt de kinderen op in verschillende groepen. Hierdoor kunnen ze het juiste personeel op een groep zetten en is er professioneel en genoeg aandacht voor ieder kind. De groepen zijn opgedeeld in:

  • Een babygroep van 0-2 jaar

  • Een dreumesgroep van 1.5-4 jaar

  • Een 3+ groep van 3-4 jaar

  • Een peutergroep van 2-4 jaar

 

Overige informatie

Kinderverblijf Rotterdam is open van maandag t/m vrijdag van 07:15 tot 18:15. Kinderverblijf Rotterdam neemt met alle liefde en gevoel voor verantwoordelijkheid de zorg op van jouw kind.

 

Voor meer info bezoek deze link : https://www.degroenetuin-kdv.nl/