Solo Start
Image default
Dienstverlening

Alleen maar topartikelen bij Paruzzi

Op het gebied van VW Kever onderdelen is de Paruzzi webwinkel een goede keuze.  Alle typen Volkswagen zijn vertegenwoordigd: Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia en Kübel. De Kever werd in Duitsland gemaakt tussen 1938 en 2003. In totaliteit zijn er ruim 20 miljoen gefabriceerd. Van alle Volkswagens die de fabriek zijn uitgereden, is dit model het meest bekend. Volgens sommigen is het zelfs de bekendste auto ooit. Zijn naam dankt de Kever aan het model. Je kunt er het gevleugelde insect in herkennen. Officieel heet deze Volkswagen Type 1, 1200 en 1300. Twee bijnamen van subtypen Kever zijn brilkever en ovaaltje. In de loop van de productieperiode zijn er een aantal verbeteringen aangebracht. Zo hebben Kevers met een bouwjaar vanaf begin jaren vijftig vorige eeuw een twee keer zo grote achterruit. Later is de achterruit nog een keer vergroot en werden de hoeken iets rechter. De cilinderinhoud van de eerste serie is 1100 cc, die van de laatste 1584 cc. Gevolg hiervan is dat zowel het vermogen als de topsnelheid behoorlijk toenamen. Aan veiligheid werd ook gedacht, deze aanpassingen hadden daarmee te maken:

-grotere maat bumpers;

-remmen van hoger niveau;

-grotere koplampen en achterlichten;

-richtingaanwijzers.

Revisie motoren kopen via Paruzzi

 

Revisie motoren van uitstekende kwaliteit kun je bestellen op paruzzi.com. De prijzen die je online ziet staan, zijn inclusief het bedrag dat je terugkrijgt als je een oude motor inlevert. Van die oude motoren worden allerlei onderdelen losgemaakt, schoongemaakt, bijgesteld, gerepareerd en vervolgens hergebruikt. Sommige revisiemotoren zijn op voorraad, andere worden speciaal op aanvraag gemaakt. Per motor staat vermeld voor welke type VW deze geschikt is. Ook het merk en het originele nummer staan vermeld. Als je klikt op ‘meer informatie’ krijg je een uitgebreide beschrijving.

Wil je nog meer weten? Neem gerust contact op met Paruzzi. Dat kan via de traditionele kanalen: +31(0)113-503555 en info@paruzzi.com. Als je veel online bent, kun je met Paruzzi in contact komen via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.paruzzi.com/