Solo Start
Image default
Rechten

Rechtshulp bij letselschade op no cure no pay basis?

Zoekt u rechtshulp bij letselschade op no cure no pay basis of wilt u ander letselschade advies in de Randstad? Wie te maken krijgt met letselschade, heeft vaak recht op een vergoeding van de gemaakte kosten en op smartengeld voor het geleden leed. Maar een schaderegelingstraject kan jaren in beslag nemen. Met hulp bij letselschade op no cure no pay basis voorkomt u dat u, als slachtoffer, ook nog met torenhoge juridische kosten komt te zitten. Voor letselschade advies in de Randstad bent u bij Trias Legal aan het juiste adres.

Letselschade advies in de Randstad: rechtshulp bij letselschade op no cure no pay basis

Voor u als slachtoffer is het vaak duidelijk: u heeft recht op schadevergoeding. Bij een ongeval buiten uw schuld om maakt u vaak veel kosten en heeft u soms gemiste inkomsten. Een letselschadezaak kan echter jaren duren en kan juridisch erg complex zijn. Hoe ziet het traject er ongeveer uit?

Een minnelijke oplossing

De vergoeding van letselschade wordt in de meeste gevallen afgehandeld door de verzekeraar van de aansprakelijkgestelde partij. Meestal wordt dat buiten de rechtszaal om geregeld (ofwel: minnelijk). De verzekeraar verzamelt alle informatie die nodig is en doet uiteindelijk een aanbod voor vergoeding en smartengeld.

Onderhandelen en procederen

Als het aanbod van de verzekeraar u bevalt, is er geen probleem. Maar wat als u meer had verwacht of als u niet krijgt waar u recht op denkt te hebben? Dan kunt u een onderhandeling aangaan of eventueel procederen om uw gelijk te krijgen. Bij al deze stappen kan een jurist u bijstaan. Dat is vaak nodig, omdat u in uw eentje belangrijke zaken over het hoofd kunt zien.

Hulp bij uw letselschadezaak

Het inschakelen van een expert om u te assisteren met het indienen van een claim, of met het onderhandelen of procederen, is een verstandige zet. Zo weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Met een no-cure-no-pay-regeling loopt u bovendien weinig risico dat de kosten uit de hand lopen.