Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Met deze tips kunt u ook in de winter genieten van uw tuin

De meeste mensen maken in de winter een stuk minder gebruik van hun tuin dan in de zomer. Aan de ene kant begrijpelijk, aan de andere kant erg zonde. Het koude weer zorgt ervoor dat u minder snel de behoefte heeft om naar buiten te gaan. Maar ook in de winter is het belangrijk om genoeg frisse lucht te krijgen. Wij geven daarom drie tips hoe u ook in de winter kunt genieten van uw tuin. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

 

Tuinverlichting 

 

In de winter is het regelmatig grauw weer. Het is fris en de zon schijnt zelden. Daarnaast wordt het vroeg donker. Dit zorgt ervoor dat mensen een stuk minder gebruik maken van hun tuin. Door het plaatsen van tuinverlichting kunt u tijdens de winter een fijne sfeer creëren in uw tuin. Naast dat de tuinverlichting zorgt voor licht, zorgt het ook voor gezelligheid. Wanneer u binnen zit kunt u genieten van de sfeervolle verlichting, maar het is natuurlijk extra leuk om dit buiten te doen.

 

Tuinhuis met overkapping

 

Wanneer u buiten wilt genieten van uw tuin, heeft u een fijne plek nodig om te zitten. Een tuinhuis met overkapping is hiervoor de ideale optie. Plaats een loungebank onder de overkapping om heerlijk te kunnen chillen. Om ongeacht de weersomstandigheden te kunnen genieten van uw overkapping, kunt u ervoor kiezen om deze af te schermen met glazen schuifwanden. Wanneer het erg koud is, kunt u de glazen wanden dichtschuiven en heeft u alsnog mooi uitzicht op uw tuin. Wilt u ook in de zomer gebruik maken van uw overkapping? Dan schuift u de glazen wanden gewoon aan de kant.

 

Organiseer een winterbarbecue

 

De meeste mensen zetten de barbecue aan wanneer het lekker weer is. Maar ook in de winter kunt u prima barbecueën. Het is dan zelfs extra gezellig. Doordat het vroeg donker wordt creëert u met mooie lichtjes een gezellige sfeer. Daarnaast kunt u de vuurkorf aansteken voor extra warmte en gezelligheid. Haal lekkere drankjes en eten in huis en nodig uw vrienden of familie uit voor een heerlijke winterse barbecue. 

 

https://www.houthandelvanderheijden.nl/