Solo Start
Image default
Entertainment

Plezier met de hele groep in deze escape room te België

De populariteit van de escape room in België valt niet te ontkennen. Deze groepsactiviteit is de ideale manier om je vriendengroep of collega’s beter te leren kennen. Door samen opgesloten te worden in een kamer, waarbij je aan de hand van verschillende puzzels de kamer moet proberen te ontsnappen, vorm je een sterkere band met je groepsleden. Bij De Gouden Kooi te België hebben ze verschillende escape rooms die telkens zijn ingekleed in een ander thema. Daarbij kies je degene die je het meeste aanspreekt en start je aan een spannend avontuur!

Kiest uit het uitgebreide aanbod

Bij De Gouden Kooi beschikken ze over vijf verschillende kamers. Zo heb je de eerste kamer waarbij je op zoek gaat naar een verborgen schat. Als je eerder van mysterie en criminele thematiek houdt, dan zijn kamers twee en drie iets voor jou, waarbij je respectievelijk in de huid van een detective of meesterdief kruipt. In de vierde escape room treedt je buiten de grenzen van België en ga je op een geestverruimende reis naar de ruimte. In de laatste ruimte ontdek je de legende van Sint-Romoldus. Met dit brede aanbod merk je dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Daarom is het altijd belangrijk om op tijd te reserveren en zo de escape room te krijgen die je wenst.

De perfecte groepsactiviteit

Zoek je nog een leuke activiteit om je collega’s beter te leren kennen? Of zou je graag met vrienden en familie een leuke uitdaging willen aangaan? Dan zijn de escape rooms van De Gouden Kooi te België een absolute aanrader. Je leert hier namelijk te functioneren als een team en moet omgaan met tijdsdruk en deadlines. Een heldere communicatie is hierin de sleutel tot succes. Twijfel daarom niet om online een escape room in België te reserveren voor jouw gezelschap!

https://degoudenkooi.be/