Eindeloos avontuur tijdens een schoolreis naar BillyBird

      Reacties uitgeschakeld voor Eindeloos avontuur tijdens een schoolreis naar BillyBird

Een schoolreis naar BillyBird betekent eindeloos avontuur. Binnen of buiten, in het zand of in het water, hoog in de lucht of gewoon op de grond. Er valt altijd wel wat nieuws te verzinnen met een van de vele attracties die het park te bieden heeft. Met een schoolreis naar BillyBird zorg je voor een vrolijke dag vol plezier, zonder te veel gedoe met organiseren. Het park heeft uitstekende voorzieningen, is een veilige plek om kinderen hun gang te laten gaan en heeft voor begeleiders diverse heerlijke terrassen.

Wat gaan jouw kinderen beleven?

De fantasie en vindingrijkheid van kinderen is groot. Zeker in zo’n mooi en divers park als BillyBird komen er vanzelf magische dingen naar boven tijdens de schoolreis. Zo kunnen de kinderen helemaal naar de top van de klimberg klimmen voor een mooi uitzicht. Echte zeerovers worden verwacht in de binnenspeeltuin, die de woeste zee trotseren en daarna uitrusten met een lekker ijsje. Of terug de tijd in reizen in de Oervallei, waar geklauterd en gegraven mag worden. Wie vindt er als eerste goud of dinosaurusbotten? En wie durft er van de grote glijbaan? Jongere kinderen, voor wie er het speciale kinderland is, komen terug uit BillyBird als ware circusartiesten dankzij het Speelcircus. Ze hebben gevlogen in de zweefmolen en zijn hard aan de slag geweest in de ballenfabriek, als stoere werkers. Kortom; de avonturen ontrafelen zichzelf in dit leuke park.

Extra tips voor een onvergetelijke schoolreis

Wil je er als begeleider nog een extra schepje bovenop doen tijdens de schoolreis? Denk er dan bijvoorbeeld eens aan om alle kinderen verkleed te laten komen. Met hun mooiste kostuums aan valt er extra veel te beleven als piraten, monsters, prinsen en prinsessen. Of laat de kinderen hun zwemkleding meenemen op een warme dag, voor waterpret in het grote strandbad. Hier kan gedoken worden naar lieve lust. De begeleiders genieten ondertussen op het prettige stuk strand. Creatieve begeleiders kunnen ook leuke spelletjes verzinnen, of opdrachten om de kinderen uit te laten voeren in het park. Er is genoeg te bedenken om er een superdag van te maken.

https://billybird.nl/hemelrijk/