Solo Start
Image default
Dienstverlening

Heeft u de klantenservice van Ziggo nodig?

De Klantenservicetelefoon is een dienst die ervoor zorgt dat u makkelijk in contact kan komen met een instantie waar u naar op zoek bent. Wilt u in contact komen met de Ziggo klantenservice? Neem dan zeker een kijkje op de website van de Klantenservicetelefoon. Wij hebben van Ziggo de informatie die u nodig heeft makkelijk en overzichtelijk op een rijtje gezet. De keuzemenu’s die u krijgt wanneer u naar een klantenservice belt hebben we helemaal uitgewerkt. Hierdoor is het heel makkelijk om in een keer bij de goede afdeling terecht te komen. De juiste persoon, afdeling of keuze is hierdoor veel sneller bereikt.

Ziggo

Ziggo is een Alles-in-1-provider. De organisatie is een aanbieder van telefonie, internet en televisie. Sinds 2016 is Ziggo gefuseerd met Vodafone en beschikken ze over ruim de helft van de markt. Door deze fusie kunt u als klant profiteren van gunstige en leuke acties. Ziggo is goed bereikbaar voor als u vragen of klachten heeft of hulp nodig heeft. Online kunt u altijd terecht. Op de website staat veel informatie over de producten en diensten van Ziggo. Ook staan op de website de welbekende veelgestelde vragen, waar u wellicht uw antwoord al tussen kunt vinden. Heeft u last van een storing of is er een probleem met een dienst of product dan kunt u ook altijd op de website kijken. Hier staat veel uitleg over het oplossen van problemen en staan eventuele storingen gemeld. Wilt u liever telefonisch contact? De klantenservice van Ziggo is heel ruim bereikbaar, van 08.00 tot 22.00, elke dag van de week.

Klantenservice Telfort

De Klantenservicetelefoon heeft ook alle gegevens van Telfort klantenservice op hun site staan. In een oogopslag kunt u zien welk nummer u moet bellen. Op de site van de Klantenservicetelefoon hebben we voor u een duidelijk overzicht gemaakt. Heeft u een vraag, een klacht of heeft u ondersteuning van Telfort nodig? Bel dan het nummer 0906-1850. U krijgt meteen een van de servicemedewerkers aan de telefoon. Het keuzemenu van de klantenservice hebben wij al voor u uitgewerkt waardoor u snel op  juiste plek terecht komt.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.klantenservicetelefoon.nl/