Solo Start
Image default
Zorg

XL print reclame: Levensgrote beelden

Breng saaie ruimtes tot leven met indoor & outdoor signing

Ellenlange wandelgangen in steriel wit. Muren waar maar geen einde aan blijkt te komen. Niet heel erg uitnodigend, niet waar? Bij zorginstellingen waar cliënten wonen of voor een langere periode moeten blijven is dit natuurlijk heel stimulerend. Dit grauwe beeld moet en kan anders. Mensen houden van kleur in hun leven en Crossmedia House is dé specialist op het gebied van het verfraaien van indoor en outdoor reclame voor bedrijven en instellingen. Wij bespreken enkele mogelijkheden.

Grote XL print reclame

Bent u lege inspiratieloze ruimtes zat? Dan zijn de levensgrote XL print reclame uitstekende oplossingen. Dit zijn extra grote beelden op muren en wanden volledig in kleur. De afbeeldingen worden op speciaal reynoband geplakt en ca. 1,5 cm van de wand gemonteerd. Een hele mooie oplossing om een grote visual te presenteren bij zorginstellingen of verzamelpanden. Een XL sticker brengt op deze manier inspiratie en leven in een sobere ruimte. Veel klanten van ons zijn zorginstellingen die het belangrijk vinden dat hun cliënten opgevrolijkt worden met kleuren en beelden.

Indoor neon signing

Uniek opvallen met je winkelpand in een al te drukke winkelstraat. Hoe doe je dat? Nou, door eerst aan de slag te gaan met unieke reclame materiaal en systemen. Neon verlichting en signing is overduidelijk en onmiskenbaar. Dit zend meteen een boodschap uit dat mensen bij jouw winkel moeten zijn. Het is nog steeds de meest tot de verbeelding sprekende manier van reclameverlichting en biedt een warmte wat LED verlichting tot op heden nog niet heeft kunnen bewerkstelligen. Crossmedia House is één van de weinige specialisten op het gebied van crossmediale marketing campagnes.

Raamfolie stickers

De traditionele raam bestickering kennen we natuurlijk allemaal. Toch is onderscheidend vermogen creëren zeker mogelijk door aan de gang te gaan met creatieve ontwerpen en bijzondere materialen. Denk aan transparante stickers, zonwerend materiaal of 1-way stickers. Neem vrijblijvend contact op, dan adviseren wij u graag voor de beste manier om raamfolie stickers toe te passen met een glashelder resultaat.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.crossmediahouse.nl/