Solo Start
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoeken naar een incassobureau in Tiel

Laatst was ik opzoek naar een incassobureau in Tiel en kwam bij Incasso Advocaten in regio Tiel terecht. Ik ben een ondernemer in bureaustoelen en verkoop deze als groothandelaar. Ik verkoop dan dus altijd grootte partijen bureaustoelen, echter heb ik ook wel eens last van niet betalende klanten en meestal kan ik het dan zelf relatief snel oplossen, maar deze keer kon ik het echt niet voor elkaar krijgen. Deze klant, die niet betaalt neemt de telefoon niet op, reageert niet op betalingsherinneringen en is dus nergens te vinden. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een incassobureau, die ik nog nooit eerder ingeschakeld had. Ik wist niet waar ik moest beginnen met zoeken, en dus dacht ik, ik ga maar googelen. Lees in deze blog welke acties ik ondernomen heb met het zoeken naar een incassobureau.

Google: Incassobureau Tiel

Na wat zoekwerk op internet, onder de zoekterm incassobureau Tiel, kwam ik verschillende websites tegen van bedrijven die je helpen je incassoproblemen op te lossen. Ik heb veel websites bekeken en gelezen hoe ze mij hielpen, maar ik vond ze eigenlijk best wel duur, en daar zat ik niet op te wachten, ik zoek namelijk een bedrijf die mij helpt met het zoeken van de niet betalende klant en dan voor zorgt dat ze mij wel betalen. Ik zocht verder en kwam op de website van incasso advocaten terecht, en daar stond genoeg informatie die voor mij heel relevant waren. Ik zocht verder op de website en daar kwam ik er achter dat dat incassobureau mij niks zal kosten, super! Zij moeten mij helpen, dacht ik!

Zo gevraagd, zo gedaan. Incassobureau incasso advocaten ging met de niet betalende klant aan de slag en al snel kregen zij hem te pakken. Nu is het een paar weken later en heb ik mijn geld terug ontvangen. Zoek jij ook een bedrijf die jouw aan je geld helpt zonder dat het jouw iets kost? Ga dan naar incassoadvocaten.nl.

Voor meer info bezoek deze link :