Solo Start
Image default
Zakelijke dienstverlening

Excel-rekenbladen voor bouwkundige constructies

Voor verschillende berekeningen in de bouwkunde heeft Qec Excel-rekenbladen. De meeste zijn gericht op het berekenen van gewicht. Zo wordt het gemakkelijker om te bepalen hoeveel een constructie kan dragen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het materiaal dat u gebruikt. Daarom zijn er verschillende rekenbladen met eurocodes waarvoor u een offerte kunt aanvragen.

Alle Excel-rekenbladen in één bundel

Maak uw baan als constructeur een stuk gemakkelijker met Excel-rekenbladen. Qec heeft over 150 soorten rekenbladen voor verschillende eurocodes. Zo heeft u altijd een rekenblad dat voldoet aan de materialen die u gebruikt. Het is de taak van een constructeur om ervoor te zorgen dat de berekeningen van bouwkundige constructies tot op de millimeter kloppen. Is dit niet het geval, dan loopt het gehele project vertraging op. Dit is niet alleen vervelend voor u, als constructeur, maar ook als opdrachtgever. Voorkom daarom onnodige fouten en maak gebruik van rekenbladen. Met één eenvoudige offerte voorziet u uw bedrijf van handige Excel-rekenbladen op basis van eurocodes. Ook op het moment dat u gebruik wilt maken van meerdere materialen is een combinatiebundel mogelijk.

Jaarlijks een nieuw rekenblad

Ieder jaar veranderd er wel wat in de bouwkunde. Hierdoor past Qec ieder jaar hun Excel-rekenbladen aan, zodat deze voldoen aan de meest actuele maatregelen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw berekeningen niet voldoen aan de maatstaven die gegeven worden. Tijdens het aanvragen van een offerte kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Daarbij kunt u het pakket eenmalig aanschaffen, maar heeft u ook de optie om een pakket aan te schaffen met een jaarlijkse update. U wordt na een jaar dan geïnformeerd over de nieuwe update en krijgt toegang tot het nieuwste bestand.

Schakel deze specialist in

Bent u nog niet bekend met de rekenbladen van Qec? Laat u dan uitgebreid informeren door deze specialisten. Alle werknemers van dit bedrijf zijn constructeurs, waardoor zij precies begrijpen waar u het over heeft. Neem contact met hen op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zij helpen u graag verder!

https://www.qec.eu/