Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket laten leggen

Recent heb ik door Bax Houthandel lamelparket in mijn woning laten leggen. Ik zag namelijk een aanbieding waarin fantastisch lage prijzen stonden! En dat voor de hoge kwaliteit vloeren van Bax Houthandel. Want van een kennis had ik gehoord, die zelf ook een houten vloer van Bax Houthandel heeft, dat zij er zeer zeker over te spreken zijn! Hoge kwaliteit en dat voor een lage prijs. Ze maken de vloeren namelijk zelf in hun eigen fabriek. En het lamelparket komt dus niet uit een land uit bijvoorbeeld Azië.

Naar Bax Houthandel voor lamelparket

Voor lamelparket ben ik dan dus ook naar de vloerenwinkel van Bax Houthandel gegaan. Want ik had al op de website gezeten en daar de prijzen gezien plus de manier van hoe hun houten vloeren zijn opgebouwd. En dat zag er erg goed uit allemaal. Maar de kwaliteit kun je toch echt als beste bepalen door de vloer in je eigen handen te hebben. Ik heb dus een afspraak gemaakt bij de vestiging het dichtst bij mij in de buurt. En toen ik daar aan kwam, werd ik met open armen ontvangen. De verkoper vroeg mij naar wat voor een houten vloer en ik op zoek ben, waarna ik lamelparket aangaf. Hij nam mij direct daar mee naartoe en ik zag gelijk een paar mooie voorbeelden opgesteld staan. En het zag er hartstikke mooi uit! Ook met de meest leuke verschillende kleuren. Van een heel natuurlijke look naar wat donker.

Houten vloeren laten leggen

Ook mocht ik nog de manier kiezen van hoe ik ze graag gelegd wil hebben. Daarbij gaf ik aan dat ik een visgraat manier zag, wat ik er heel erg goed uit vond zien! Daar heb ik dan ook voor gekozen. En twee weken later zijn ze de vloer gaan leggen. Met uiteindelijk een fantastisch resultaat!

Voor meer info bezoek deze link :