Solo Start
Image default
Tweewielers

Een van de beste elektrische steps ooit gemaakt

Dit is een uitgebreide review van de Turbowheel Lightning en Turbowheel Lightning+ stepmodellen. We zullen zien waarom deze step zo gerespecteerd en geliefd is in de stepwereld, en waarom hij vaak wordt gezien als een van de beste high-end elektrische steps ter wereld in het algemeen.

Het merk en de steplijn van Turbowheel

De Turbowheel Lightning komt uit een trotse lijn van sterk presterende steps. De steplijn omvat enkele van de meest gevierde en gewilde elektrische steps ter wereld, zoals de Turbowheel Phaeton, die nog krachtiger is dan de Lightning, maar ook andere modellen die zijn gemaakt voor meer casual rijders, zoals de Turbowheel Dart, de Turbowheel Swift, en de Turbowheel Hornet.

Basis

Dit is de 101 voor de Turbowheel Lightning en Turbowheel Lightning+.

Uitpakken en monteren

De doos die bij u thuis wordt afgeleverd, bevat:

  • step

  • standaard oplader

  • twee sleutels

  • Allen multikey

  • gebruikershandleiding

Er is bijna geen montage van uw kant nodig, u hoeft alleen het stuur te installeren, de bedieningselementen af te stellen en de remmen naar uw voorkeur af te stellen.

Gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding voor de Lightning is niet erg lang en bevat behoorlijk wat nuttige illustraties, dus het zou geen probleem moeten zijn om er doorheen te bladeren. Zorg ervoor dat je er in ieder geval snel doorheen bladert, aangezien verschillende versies van de step verschillende bijzonderheden kunnen hebben.

Hoe op te vouwen en uit te vouwen

Het inklapmechanisme van de step is erg stevig , en velen hebben het zelfs als rigide beschreven. Het in- en uitklappen is vrij standaard – het enige wat je hoeft te doen is de vergrendelingen aan de voorkant ontgrendelen, de klem omhoog brengen en je kunt de stuurpen inklappen. Mogelijk moet u de schroeven op de vergrendelingen vaster of losser maken.

De hoek van de stuurpen kan ook worden aangepast door de schroeven aan de basis van de stuurpen vast of los te draaien.

De Turbowheel Lightning+ heeft ook een opvouwbaar stuur net zoals bij lichtgewicht elektrische vouwfietsen.

Om de step aan te zetten, moet u eerst het contact met de sleutels starten en vervolgens het dashboard aanzetten.

Door op de modusknop te drukken, schakelt de versnelling over , terwijl u de knop ingedrukt houdt, gaat het licht aan. Met 3 snelheidsmodi, een keuze tussen turbo- en eco-modus en een keuze tussen het gebruik van een of beide motoren, heb je in totaal 12 verschillende rij-instellingen om uit te kiezen.

De step heeft cruise control, maar u kunt ervoor kiezen om het te deactiveren via de P-instellingen, of de tijd wijzigen die uw step nodig heeft om naar de cruisemodus te gaan. Remmen of accelereren stopt de cruise-modus.

Bouwkwaliteit

De Lightning is een echte high-end elektrische step, en dat komt het beste tot uiting in de uitstekende bouwkwaliteit.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/cycplus-a2-elektrische-accupomp