Solo Start
Image default
Management

Small town business ideas 2022

BEDRIJFSIDEEËN VOOR KLEINE STEDEN 2022

We hebben onze beste bedrijfsideeën voor kleine steden onderverdeeld in een lijst met vier categorieën en elk beoordeeld op basis van opstartkosten, vereist vaardigheidsniveau en verdienpotentieel om u te helpen beslissen welk bedrijf het beste bij u past.

 

1. BANK

Kleine stad ondernemers moeten alleen overwegen het openen van een bank als ze al hebben, of bereid zijn te verkrijgen, uitgebreide kennis van het bankwezen en de regelgeving rond financiële diensten. Dit is een veeleisende baan die lange werktijden vereist en een passie voor het werken met cijfers.

 

Bankiers moeten zeer bekwaam zijn en een goed zakelijk inzicht hebben. De opstartkosten zijn zeer hoog en de meeste bedrijfseigenaren zullen investeerders vragen voor de $12 tot $20 miljoen die ze aan startkapitaal nodig zullen hebben. De winst zal de aanloopkosten helpen compenseren, aangezien de meeste banken een nettowinst van 10% tot 15% zien. Er is een groot groeipotentieel in deze sector en succesvolle bedrijfseigenaren kunnen extra filialen openen op andere locaties.

 

2. AUTO WASSEN

Het openen van een carwash in een kleine stad kan een goed idee zijn voor ondernemers die veel voldoening halen uit het maken van auto’s die er op hun best uitzien. Er zijn verschillende opties als het gaat om de grootte en het type wasstraat dat je opent, elk met hun eigen unieke kenmerken en vereisten.

 

Het bezitten en exploiteren van een car wash vereist geen gespecialiseerde opleiding of werk geschiedenis, hoewel een goede prater en het hebben van een hoge aandacht voor detail in uw voordeel zal zijn. Opstartkosten zijn meestal hoog (rond de $ 500.000) voor grotere operaties, maar de winstmarges zijn zeer hoog voor grotere bedrijven ook. Sommige matig succesvolle carwashes kunnen meer dan $ 6.000 winst per maand opleveren. Als u ervoor kiest, kunt u overwegen om extra locaties te openen als uw eerste carwash succesvol is en u geniet van de lijn van het werk.

 

3. 3. FUNERIEHUIS

Begrafenisonderneming bedrijven zijn het beste voor degenen die de capaciteit hebben om mensen te helpen door middel van enkele van de meest moeilijke momenten in hun leven. Hoewel dit niet de meest populaire bedrijven zijn in kleine steden, zijn ze zeer belangrijk voor de gemeenschappen die ze bedienen.

 

Eigenaars van een begrafenisonderneming moeten medelevend zijn, over goede sociale vaardigheden beschikken en hun diensten op een effectieve, maar smaakvolle manier op de markt kunnen brengen. De opstartkosten zijn hoog, maar dat geldt ook voor het verdienpotentieel, afhankelijk van de demografie van de gemeenschap waarin je werkt. Deze industrie zal blijven groeien naarmate de vergrijzing in Amerika toeneemt.

 

4. GASSTATION

Elke kleine stad heeft op zijn minst een benzinestation nodig. Dit type bedrijf kan geweldig zijn voor ondernemers die graag met mensen werken en een goed begrip hebben van hoe bedrijven werken. We raden aan dat tankstation ondernemers enige kennis hebben over het runnen van een bedrijf, hetzij uit ervaring of door het volgen van een paar formele lessen.

 

Dit zal kennis over hoe de bron producten en onderhoudsdiensten, het beheer van werknemers, en ervoor te zorgen dat ze volgen de lokale vergunning wetten. De opstartkosten voor benzinestations zijn hoog (ongeveer $300.000 om te beginnen), net als de lopende uitgaven. Bedrijfseigenaren zullen ongeveer 70.000 dollar per jaar verdienen totdat hun leningen zijn afbetaald. Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen en het succes van uw tankstation, is er een mogelijkheid om uw bedrijf te laten groeien en extra stations in de omgeving of omliggende steden te openen.

 

5. LAUNDROMAT

Wasserettes kunnen geweldige bedrijven zijn voor mensen die in hun vrije tijd een bedrijf willen beginnen, aangezien een wasserette in het begin geen grote tijdsinvestering van de eigenaar vraagt. De ondernemers moeten idealiter een beetje mechanisch aangelegd zijn, voor het geval ze de machines moeten onderhouden, en ze moeten een aantal basisvaardigheden hebben op zakelijk gebied.

 

Laundromats hebben zeer hoge opstartkosten (minimaal 100.000 dollar), maar ze hebben een gemiddelde winstmarge van 20% tot 30%. Bedrijven kunnen hun winst verhogen door extra diensten aan te bieden of wasserijgerelateerde producten te verkopen. De groeimogelijkheden zijn praktisch onbeperkt en ondernemers kunnen zelf beslissen of ze hun bedrijf willen uitbreiden door extra wasserettes te openen.

 

6. APOTHEEK

Ondernemers met een grondige kennis van hoe apotheken en apothekersvoordelen werken, kunnen overwegen een apotheek te openen in een kleine stad. Deze branche vereist hoogopgeleide ondernemers, bij voorkeur met een Doctor of Pharmacy graad, diepgaande kennis van hoe verzekeringsmaatschappijen pharmacy benefits verwerken, en een begrip van FDA regels en voorschriften.

 

Bovendien zijn de opstartkosten van apotheken hoog en vereisen deze bedrijven een investering van miljoenen dollars. Als je eenmaal begint met het zien van gestage business, kun je rond de $300,000 per jaar verdienen. Wanneer je naam hebt gemaakt in je gemeenschap met dit winstgevende bedrijf, is er de mogelijkheid om uit te breiden naar andere locaties.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/