Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Spannende avonturen beleven in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland

Heb je een of meerdere kinderen die gek zijn op vogels en ervan houden op lekker buiten te spelen? Bij Vogelpark Avifauna bieden ze een unieke combinatie aan van vogels en activiteiten. Dit vogelpark in Zuid-Holland beschikt over exotische dieren en heeft daarnaast de grootste buitenspeeltuin van Nederland. Kinderen van alle leeftijden hebben er de dag van hun leven en steken er gedurende dag ook nog veel van op. Dit vogelpark is geschikt voor een dagje uit met het gezin, maar ook voor schoolreisjes met de klas of zelfs de heel school. Voor de laatste optie bieden ze zelf meerdere arrangementen aan om alles uit de dag te halen.

Alles leren over de verschillende vogels

Heb je ooit van maki’s en lori’s gehoord? Dit zijn exotische vogelsoorten die je normaal niet snel in Nederland tegenkomt, maar dankzij dit vogelpark kun je ze in eigen land rond zien vliegen. Tijdens een van de vele voederdemonstraties leren hun verzorgers je alles van de diverse vogels uit hun park. Van weetjes tot het zelf voeren van bepaalde vogels, alles is mogelijk bij het leukste vogelpark van Nederland. Daarnaast beschikken ze bij dit park in Zuid-Holland ook over een gave buitenspeeltuin waar kinderen van alle leeftijden zich uitleven. Springen op de megatrampoline van deze gave buitenspeeltuin in Zuid-Holland, varen over de speciale jungle-rivier en bij slecht weer naar het spookhuis in de overdekte hal.

Beleef een onvergetelijke dag voor jong en oud

Bij dit vogelpark in Zuid-Holland hebben ze dus verschillende activiteiten op het park, zoals de buitenspeeltuin en diverse voederpraatjes, en geniet je van het leukste dagje uit in Nederland. Op hun website kun je een ticket kopen, maar je kunt ook aan de poort van het park een ticket aanschaffen. Daarnaast bieden ze ook een arrangement aan, dit is ideaal wanneer het hele gezin gek is op vogels en je van plan bent om het park vaker te bezoeken.