Solo Start
Image default
Industrie

Gebruik betonplaten voor afzettingen, vloeren, muren en nog veel meer

Met behulp van betonblokken en -platen kunnen oppervlakken en structuren razendsnel vormgegeven worden. De makkelijkste manier om dat te doen is door individuele stukken te gebruiken die naadloos op elkaar aansluiten. Van Ooijen Betonplaten is een bedrijf dat zich daarin specialiseert. Zij weten alles over de verschillende opties die u heeft om uw project neer te zetten met behulp van betonplaten en/of -blokken.

Ondersteuning vanaf het uitwerken van het idee

Werken met beton is een vak apart. U kunt van alles maken van dit materiaal, van simpele bloembakken tot de hele infrastructuur van een tuiniersbedrijf of bedrijventerrein. Elke toepassing vergt net een ander soort beton. Zo worden betonplaten en -blokken die buiten gebruikt gaan worden gecoat met een speciaal laagje dat het materiaal beschermt tegen sneeuw, regen en wind. Daarom is het verstandig om een expert in te schakelen om u te helpen bij het uitwerken van uw plannen. Met de juiste hulp weet u zeker dat u de best mogelijke optie kiest.

De voorbereiding van het terrein

Werken met beton maakt ons leven erg makkelijk, maar dat betekent niet dat er geen voorwerk nodig is. Een succesvolle betonstructuur moet worden geplaatst op de juiste ondergrond. De voorwaarden voor deze ondergrond zijn natuurlijk afhankelijk van de toepassing. Een draagmuur heeft andere vereisten dan een parkeerplaats. Een professionele betonwerker kan u adviseren over de benodigdheden van de ondergrond voor hun producten – of helpen bij de voorbereiding hiervan.

Het transport is een belangrijke factor

Betonplaten en -blokken zijn groot en zwaar, waardoor het transport een behoorlijke rol speelt in de uiteindelijke kosten. Er is een vrachtwagen nodig met een speciale heffunctie om de bestelde materialen naar de juiste plek te vervoeren. Bij Van Ooijen Betonplaten hechten ze belang aan flexibiliteit en scherpe prijzen. Daarom werken ze samen met verschillende betonproducenten die verspreid door Nederland zitten. Uw bestelling is daardoor altijd snel leverbaar en de transportkosten blijven laag. 

Gerelateerde artikelen

Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met de technologie van een lasersnijder