Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Sloepen voor de verhuur aan de Vecht voor een geslaagd dagje uit

Als u binnenkort een dagje wil varen bij de Loosdrechtse Plassen, dan is Jachthaven De Eerste Aanleg in Breukelen een fantastische keuze om uw boot te huren. Bij dit bedrijf heeft u geen vaarbewijs nodig en kiest u uit een ruim aanbod sloepen en boten voor een heerlijk dagje uit. Zo zijn er ruime of kleine sloepen, motorboten, vissersboten en kano’s beschikbaar voor de verhuur, zodat u de Vecht uitgebreid kunt verkennen. Laat u verrassen door de mogelijkheden van deze bootverhuurder en win advies in bij deze specialisten. Zo bent u verzekerd van een geslaagd dagje uit!

Uitgebreide horeca

Naast dat u uit een uitgebreid aanbod kunt kiezen voor sloepen voor de verhuur aan de Vecht is het ook mogelijk om uw dagje weg te combineren met een horeca-arrangement. De Eerste Aanleg beschikt namelijk over een gezellig bruin café met terras waar u na uw dagje varen uitstekend terecht kunt voor een afsluitende maaltijd of drankje. Zo kunt u de dag nog even rustig nabespreken onder het genot van een drankje. Daarnaast is het ook mogelijk om het partyschip in te huren voor een bijzonder evenement of gelegenheid, zoals een bruiloft, feest of partij. Hierbij is ook een afsluitende barbecue of buffet te combineren. Voor een dansje is er ook nog feestzaal De Hijsbalk waar al onvergetelijke avonden zijn beleefd. Als u iets te vieren heeft en graag een dagje wilt varen, dan is De Eerste Aanleg een uitstekende keuze!

Plan uw dagje uit

Heeft u wel oren naar een fantastisch horeca-assortiment tijdens uw dagje varen? Neem dan contact op met dit bedrijf voor de verhuur van boten en sloepen aan de Vecht en bespreek de mogelijkheden voor uw familie-uitje, bedrijfsuitje of vistripje. Bij dit bedrijf is door het ruime aanbod voor ieder wat wils te vinden. Zo ervaart u gegarandeerd een onvergetelijk dagje uit! Laat u in de watten leggen en geniet van de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen.

https://eersteaanleg.nl/