Bakers Wonen: de meubelwinkel van Eindhoven

      Reacties uitgeschakeld voor Bakers Wonen: de meubelwinkel van Eindhoven

Stijlvolle meubels in uw huis kunnen zorgen voor een meer veilige, persoonlijke kamer. Bij Bakers zit u voor meubels dan ook goed! Bakers is een meubelwinkel gevestigd in Eindhoven met een grote showroom voorzien van allerlei meubelstukken als fauteuils, kasten, eetkamerstoelen, vloerkleden en verlichting. Oftewel je kunt terecht voor het inrichten van de gehele woonkamer. De showroom is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00, zo krijgt u een goed beeld van de meubels.

 

Kom ook naar meubelwinkel Eindhoven

Wilt u de meubels kunnen bekijken en komen proefzitten? Kom dan eens langs in de showroom, hier staan al onze meubels klaar om bekeken te worden. Weet u niet zo goed welke meubels passen bij uw woonstijl? Dan geven zij ook nog eens graag advies over de mogelijkheden, passende combinaties maken of kleuradvies. U zit dus letterlijk goed bij Bakers Wonen. Met 100 jaar ervaring is er een grote nadruk op een persoonlijke benadering richting de klant, in de showroom krijgt u dan ook een uitstekende ervaring. U krijgt advies geheel op maat onder het genot van een bakje koffie!

 

Kom eens proefzitten

Wil je weten welke meubels het lekkerst zitten, qua kleuren goed passen bij de muren, meubels vergelijken met elkaar? Dat kan het beste als u eens een bezoek brengt aan de showroom aan meubelwinkel Eindhoven, showroom is 6 dagen per week geopend. Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren! Blijft u liever thuis? Op de website van Bakers vindt u het assortiment in alle meubels, zoals de verschillende fauteuils, tafels en eetkamerstoelen.