Solo Start
Image default
Attracties

5 Voordelen van veiligheidssloten

5 Voordelen van veiligheidssloten

Technologie moderniseert, zo ook in de slotenwereld. Geadvanceerde techniek maakt het mogelijk om uw woning te beveiligen op manieren die veel slimmer en veiliger zijn dan alleen fysieke sleutels en sloten. Lees hier de 5 voordelen van Lock Secure van het gebruik van veiligheidssloten om uw huis, bezittingen en familie te beschermen.

1) Geen zorgen meer te maken over losse sleutels: afhankelijk van het merk en het model van beveiligingssloten die u gebruikt bij de toegangspunten van uw huis, heeft u misschien niet eens een fysieke sleutel nodig om uw huis veilig te betreden en te verlaten. In plaats daarvan zou u gewoon een persoonlijke identificatiecode hebben of mogelijk zelfs een biometrische interface die uw vingerafdrukken scant. Als je kinderen in het gezin hebt, kun je ze zelfs hun eigen codes geven, zodat als je vermoedt of weet dat iemand het huis tegen je wensen is binnengekomen, je kunt opzoeken wie de code heeft gegeven. Dat zou een dochter moeten verhinderen haar vriendje in het holst van de nacht binnen te laten sluipen.

2) Iedereen die probeert de woning binnen te gaan zonder de juiste code of toegang, zal een alarm activeren: als uw huis geen beveiligingssysteem zou gebruiken, kan fysiek binnengaan net zo eenvoudig zijn als een raam breken, wat storend kan worden gedaan rustig als het donker is en niemand kijkt. Aan de andere kant zal een beveiligd huis een hoorbaar alarm afgeven wanneer ongepaste invoer wordt gedetecteerd. Een operator kan worden gewaarschuwd door middel van een service monitoring-overeenkomst en wetshandhaving die van daar wordt verzonden.

3) U kunt geld besparen op de verzekering van uw huiseigenaar: als u een verantwoordelijke huiseigenaar bent, dan hebt u de verzekering van de huiseigenaar. Natuurlijk moet je het misschien krijgen omdat het wettelijk verplicht is in veel staten en gemeenschappen. Deze maandelijkse kosten zijn er een die veel beginnende huizenkopers niet weten, maar gewend raken aan het snel betalen. Als u uw premies wilt verlagen en minder van deze dekking wilt betalen, neemt u contact op met uw provider om te zien of deze kortingen biedt voor upgrades zoals beveiligingssloten die uw eigendom, bezittingen en mensen bij u thuis beschermen.

4) U hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand uw sleutels kopieert: ongeacht of u sleutels gebruikt in combinatie met een beveiligingsfunctie of gewoon helemaal zonder sleutel gaat, u kunt ’s nachts gemakkelijk slapen, wetende dat er niemand binnenkomt als u slaapt of de stad uit, alleen maar omdat ze je sleutels hebben gekopieerd. Deze persoon kan iedereen zijn van vorige eigenaren tot vervreemde familieleden of voormalige echtgenoten die u niet kunt vertrouwen. Je weet nooit eens wanneer een babysitter schurkenstaat is geworden. Beveiligingssloten betekenen dat sleutels niet voldoende zijn om binnen te komen. Als iemand die je vertrouwd hebt met toegang tot je huis plotseling niet langer betrouwbaar is, kun je gewoon de codes wijzigen en eenvoudig ademen.

5) U kunt uw woning op afstand ontgrendelen en vergrendelen: in een vliegtuig zitten en zich afvragen of uw huis is afgesloten? Beveiligingssloten en het juiste contract betekenen dat u vanaf uw smartphone op het platform kunt controleren.

Dit waren onze 5 tips omtrent inbraakpreventie. Bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Wij van slotenmaker Den Haag helpen u graag om uw huis zo veilig mogelijk in te richten. Bekijk onze website en vraag een gesprek aan!

Voor meer info bezoek deze link : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag