Solo Start
Image default
Gezondheid

Creme tegen een pigmentsnor

Misschien had je er nog nooit van gehoord. Maar een pigmentsnor komt echt enorm veel voor. Duizenden en duizenden vrouwen worden er mee geplaagd. Toch heeft het moderne schoonheidsideaal dit probleem gecreëerd. Wij gaan alle kanten van dit probleem bekijken, bespreken en ook meteen opzoek naar een betaalbare geschikte oplossing. Veel plezier met het lezen. Indien er nog vagen zijn stuur dan even een mail naar ( info @ skinlight , nl )

Wat is de oorzaak van een pigmentsnor?

Een pigmentsnor is net als alle andere soorten pigmentvlekken een ophoping van pigmentdeeltjes ook wel melanine genoemd. Wanneer je last hebt van een dergelijke ophoping op je bovenlip dan is er sprake van de gehate pigmentsnor. De wetenschappers zijn er echter nog altijd niet echter hoe deze exact op die plek ontstaan. Je hebt dus dikke pech als jij hem ontwikkeld. Wel is het duidelijk dat het erfelijk kan zijn. Heb je dus familie met veel pigmentvlekken of sproetjes dan heb je een verhoogde kans hierop.

Hoe kan je toch een pigmentsnor proberen te voorkomen

Erfelijke of hormoonfactoren kan je niet beïnvloeden. Wel kan je natuurlijk de schadelijke UV straling uit de zon limiteren. Hiervoor dien je dan altijd een goede SPF crème te smeren. Hiermee blokeer je de schadelijke UVB straling waardoor de melanine toeneemt.

Help ik heb al een pigmentsnor wat nu?

Heb je al een pigmentsnor? Dan wil je vast weten hoe je deze kan verminderen. Je kunt natuurlijk lekker kort door de bocht diverse soorten make-up of foundations gebruiken. Echter is dit op de bovenlip geen pretje. Het is een slimme zet om een crème te gebruiken die de pigmentsnor langzaam lichter maakt. Dit kan je doen met Skinlight Whitening Treatment. 

Waar kan ik Skinlight bestellen?

De 100% Nederlandse crème Skinlight is online te verkrijgen via diverse webshops en bol.com. Deze crème is volledige op natuurlijke basis en bevat geen parfum, hierdoor is het geschikt voor alle huidtypes.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.facebook.com/skinlight.nl