De mooiste whiskey glazen van Nederland.

      Reacties uitgeschakeld voor De mooiste whiskey glazen van Nederland.

Whiskey glazen zijn natuurlijk prachtig als jouw hobby helemaal in het teken staat van whisky. Het enige nadeel is wel dat whiskey glazen nog lastig zijn om aan te komen. Je kan niet overal in Nederland een paar glazen kopen. Mocht je toch een paar glazen tegenkomen dan is het gewoon glaswerk en niet heel speciaal. In de Whiskey Glazen Shop kom je de mooiste glazen tegen van Nederland. Het is één van de weinige online shops waar je whiskey glazen van kristalglas kan kopen. Nou is dat nog niet eens zo heel speciaal het is nog specialer dat je de glazen kan kopen tegen een betaalbare prijs. Waar betaal je nou € 10 voor kristalglas? Dit kan alleen in deze online shop.

Maak kennis met unieke whiskey glazen ontwerpen van Boheemse designers.

Whiskey glazen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, maar de ontwerpen van onze Boheemse designers springen er echt tussenuit. Wij werken samen met twee fabrieken die gespecialiseerd zijn in Boheems kristalglas. Dit is een glassoort dat binnen een bepaalde streek geproduceerd wordt. De Whiskey glazen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en soorten. Vooral het werk van Crystalite is echt een aanrader. Deze worden ook geleverd in een chique giftbox zodat je echt iets in handen hebt om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Maak kennis met A Quadro of Acapulco.

A Quadro of Acapulco zijn zomaar twee namen die ons te binnen schieten van prachtige whisky sets. De A Quadro heeft een driehoekige vorm en staat prachtig op een dressoir. De Acapulco heeft scheve whiskey glazen en nee onze designer was niet dronken toen deze ontworpen werden. Het zijn wel echt unieke glazen om uit te drinken en van te genieten in je eigen woonkamer. Verwen het nieuwe jaar jezelf met een paar whiskey glazen uit de online shop!

 

Voor meer info bezoek deze link : http://www.whiskeyglazenshop.nl