Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Op deze manier vind je de perfecte drinkbeker voor je peuter

Winkelen voor een drinkbeker voor je peuter kan overweldigend zijn. Met zoveel opties, waar begin je eigenlijk? Het goede nieuws is dat er enkele belangrijke onderdelen zijn waarop je moet letten bij het kiezen van de perfecte drinkbeker voor je kleintje. Hier lees je wat er nodig is om de perfecte beker uit te zoeken. 

 

Materiaal van de beker 

Het materiaal van een drinkbeker moet altijd iets zijn dat veilig en niet giftig is. Plastic bekers kunnen BPA bevatten, dat in verband wordt gebracht met verschillende gezondheidsproblemen. Roestvrijstalen bekers zijn een goede optie omdat ze veilig en duurzaam zijn. Een roestvrijstalen beker gaat meerdere valpartijen mee en breekt niet zo gemakkelijk als glazen of plastic bekers. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de plastic onderdelen van de beker BPA-vrij zijn en geschikt voor de vaatwasser.

 

Geïsoleerde bekers 

Om vloeistoffen in de beker koud of warm te houden zijn geïsoleerde bekers een uitstekende keuze. Geïsoleerde bekers helpen de vloeistof langer op temperatuur te houden dan gewone plastic of roestvrijstalen bekers zonder isolatie. Dit maakt ze ideaal als je van plan bent het drinken van je kind mee te nemen tijdens het doen van boodschappen of tijdens een picknick buiten bij warmer weer. Ze zijn ook handig tijdens koelere maanden als je peuter graag warme dranken drinkt, zoals warme chocolademelk of thee! 

   

Morsvrije deksels 

Hoeveel we ook van onze kleintjes houden, peuters zijn soms nogal onhandig – vooral als het gaat om het rondgooien van hun drinkbekers! Daarom zijn morsvrije deksels een absolute must bij het kopen van een drinkbeker voor je peuter. Morsvrije deksels voorkomen morsen en verminderen het geknoei bij ongelukjes aanzienlijk. Zoek naar deksels die goed op de beker passen en een gemakkelijk te openen hendel hebben, zodat je peuter er gemakkelijk uit kan drinken!  

 

Ga op zoek

Winkelen voor een drinkbeker hoeft niet stressvol te zijn; houd gewoon deze tips in gedachten bij het kiezen van een beker die het beste werkt voor de behoeften van je kind! Zorg ervoor dat je een materiaal kiest dat veilig en niet giftig is, overweeg een geïsoleerde beker als je van plan bent drinken mee naar buiten te nemen, en zoek naar morsvrije deksels zodat er niet te vaak geknoeid wordt! Met deze stappen in gedachten heb je de perfecte drinkbeker peuter zo gevonden!

https://www.mymepal.com/