Solo Start
Image default
Aanbiedingen

5 redenen waarom EPDM het beste dakbedekkingsmateriaal op de markt is

Als u in de markt bent voor een nieuw dak, vraagt u zich misschien af welk materiaal de beste optie is. Er zijn veel keuzes, maar wij geloven dat EPDM de duidelijke winnaar is. Bent u al bekend met EPDM? In dit blogartikel vertellen we u vijf redenen waarom u voor EPDM moet kiezen!

1. EPDM is duurzaam

EPDM daken kunnen 30 jaar of meer meegaan bij de juiste verzorging en onderhoud. Dat betekent dat u zich jarenlang geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van het dak. Het is zelfs bekend dat EPDM-daken in sommige gevallen wel 50 jaar meegaan! Zo hoeft u niet om de zoveel jaar weer een grote uitgave te doen aan uw dakbedekking.

2. EPDM is energie-efficiënt 

Een EPDM dak helpt het huis koel te blijven in de zomer en warm in de winter door zonlicht te reflecteren en warmte vast te houden. Hierdoor kunt u het hele jaar door geld besparen op de energierekening. Wie bespaart er nou niet graag geld?

3. EPDM is betaalbaar 

EPDM dakbedekking is een van de meest betaalbare opties op de markt. Het is een goede keuze als u dakbedekking van hoge kwaliteit zoekt voor een redelijke prijs. Niet alleen het onderhoud, maar ook de aanschaf is dus zeer betaalbaar.

4. EPDM is gemakkelijk te installeren 

EPDM daken kunnen snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden, wat tijd en geld bespaart op de installatiekosten. U heeft ook niet lang last van een installatieteam in of rondom uw huis.

5. EPDM is milieuvriendelijk 

EPDM dakbedekking is gemaakt van gerecyclede materialen, dus het is een prima keuze als u een milieuvriendelijke optie zoekt. Het is dus niet alleen een goede keuze voor uw portemonnee maar ook voor de aarde.

EPDM kopen

Zoals u ziet zijn er vele redenen waarom EPDM – Tigt dakbedekking de beste keuze op de markt is. Als u in de markt bent voor een nieuw dak, raden we het u ten zeerste aan een EPDM dak voor uw woning of bedrijfspand te overwegen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze EPDM daken en een gratis offerte!