Solo Start
Image default
Bedrijven

LDH is zoveel meer dan een ledlampenwinkel

Even snel wat ledlampen online kopen? Wij zouden het niet aanraden. Er zijn tegenwoordig zoveel leds verkrijgbaar, dat het zaak is u vooraf goed te laten informeren. Moet u kiezen voor led-panelen of zijn downlight armaturen een beter idee? Is er genoeg ruimte voor een led-rail met daaraan meerdere led-spots? Heeft u lampen nodig met een CRI-waarde van 90 of hoger, oftewel een lichtbron met een excellente en natuurgetrouwe weergave? Of is een 80-89 CRI-led met een hoge kleurweergave voldoende? Aanvullend moet gelet worden op eigenschappen als Lumen, Lux en Watt. En als u in aanmerking wilt komen voor de Energie Investeringsaftrek (EIA) moet u goed opletten, want niet alle leds vallen daaronder.

Gaat het u nu al een beetje duizelen? Geen zorgen! LED specialist Led Design Holland – al jaren  toonaangevend in Nederland – gaat u helpen met de industriele LED verlichting. Om op uw werkvloer de ideale lichtomgeving te creëren, komt een van de mannen langs om wat belangrijke gegevens te checken. Hij controleert hoeveel licht er nodig is voor het werk dat uw mensen doen. Die hoeveelheid is onder meer afhankelijk van het al aanwezige daglicht, de oppervlakte en de indeling van de ruimte. Alle info die de led-expert verzamelt, wordt op kantoor bij LDH in een 3D-computerprogramma verwerkt. Daar rolt vervolgens een lichtplan op maat uit. In het plan staat exact vermeld welke leds nodig zijn en waar ze bevestigd moeten worden. Onderdeel van het plan is tevens het complete financiële plaatje. Wat gaat de investering in led u kosten en wanneer heeft u dat geld terugverdiend: u krijgt het van te voren te horen. 

Als u zich kunt vinden in het plan gaat het Led Design Holland-team naar een erkende inkoper van ledlampen. Voor de leds hoeft u dus zeker niet de hoofdprijs te betalen! Zodra alle lampen binnen zijn, worden ze geïnstalleerd en gecheckt. Wat denk u ervan?

Neem vandaag nog contact op met LDH via info@leddesignholland.nl of076-888 33 00.

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

De beste manier om je schoenen te verven

CRM systemen vergelijken

sollicitatie met assessment