Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Alle voordelen van pijlwagens op een rijtje

Pijlwagens zijn displays die verkeersborden en LED-nummers weergeven om het verkeer in goede banen te leiden tijdens werkzaamheden en bij calamiteiten. De pijlwagens van Traffic Safety Systems zijn erg eenvoudig in gebruik en vergen weinig onderhoud. Daarnaast beschikken ze een type goedkeuring van de Rijksdienst Wegverkeer. Pijlwagens worden door Traffic Safety Systems in verschillende uitvoeringen aangeboden. Bent u benieuwd naar de voordelen van deze pijlwagens? Lees dan snel verder, want wij zetten deze voordelen graag voor u op een rijtje!

Verschillende varianten

De pijlwagens van Traffic Safety Systems zijn zo uitgebalanceerd dat mensen veilig kunnen rijden met een snelheid tot 90 kilometer per uur. De rijrichting wordt op de pijlwagen duidelijk weergegeven door een grote pijl. De actiewagen kan ook worden gebruikt als splitsings- en verdrijf wagen door een brandstof besparende matrixpijl in het actieframe te bevestigen. Pijlwagens van Traffic Safety Systems zijn goedgekeurd volgens de EN12352 klasse L8H. Op de hoeken van het frame zijn hydraulische steunen gemonteerd. Dit zorgt voor een stabiele afstempeling.

Beter voor het milieu

De pijlwagens kunnen voorzien van milieuvriendelijke zonnepanelen en/of een geluidsarme dieselgenerator. Hierdoor is de CO2-uistoot van de pijlwagen neutraal. Aan de voorkant van de pijlwagen kunnen alle functies bediend worden vanuit de keyless control box. De pijlwagen is uitbreidbaar met diverse functies zoals draadloze afstandsbediening, andreasstrippen, hydraulisch neuswiel en nog veel meer. 

Bent u al overtuigd?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een pijlwagen na het lezen van deze blog? Breng dan snel een bezoek aan https://www.trafficsafetysystems.eu/. Traffic Safety Systems heeft namelijk een team van experts dat u graag bijstaat met raad en daad! Aarzel dus niet als u vragen heeft, maar neem gelijk contact op! De experts van Traffic Safety Systems hebben namelijk meer dan 25 jaar ervaring en zijn wereldwijd actief, waardoor ze u kunnen voorzien van goede informatie en hulp.

Maar waarom zou u kiezen voor een pijlwagen uit het assortiment van Traffic Safety System? De pijlwagens van Traffic Safety Systems voldoen aan de eisen van de C.R.O.W. en de zijn CO2-neutraal. Daarnaast zijn de pijlwagens RDW gekeurd en geruisloos. Dit maakt dat een pijlwagen van Traffic Safety Systems uitermate geschikt is voor gebruik in stedelijke gebieden! Tot slot is het onderhoud aan de pijlwagens minimaal en laat de kwaliteit van het uitgebalanceerde chassis niks te wensen over.

https://www.trafficsafetysystems.eu/