Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Ontdek het Wilde Westen tijdens een uitje op zondagmiddag

Denkt u aan het Wilde Westen, dan denkt u waarschijnlijk aan de Verenigde Staten, cowboys, indianen en het landelijke leven. Om van deze sfeer te proeven, hoeft u de duizenden kilometers afstand tussen Nederland en de Verenigde Staten niet te overbruggen. In plaats daarvan boekt u een gezellig uitje op zondagmiddag bij De Westernboerderij. Deze locatie is geheel in stijl opgezet en biedt het hele jaar door talloze mogelijkheden voor een uitje op zondagmiddag. De boerderij mag zich dé groepsuitjesspecialist van heel Gelderland noemen.

Activiteiten in de frisse buitenlucht

Weet u niet wat u op uw vrije zondagmiddag kunt doen? Heeft u geen zin om de drukte van de stad op te zoeken en heeft u alle films in de bioscoop reeds gezien? Dan zullen activiteiten in de frisse buitenlucht u goeddoen. De groepsuitjesspecialist weet de zondagmiddag voor jong en oud een stuk spannender te maken. Met uw familie, vrienden, buurtgenoten of ander gezelschap beleeft u er een gezellige middag. Behalve outdooractiviteiten bestaan er indoor ook mogelijkheden. Deze bevinden zich op dezelfde locatie.

Een origineel bedrijfsuitje

Niet alleen is de boerderij dé plek voor een uitje op zondagmiddag, ook met collega’s kunt u hier een gezellige tijd beleven. Er bestaan diverse mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje. Mogelijkheden waarover iedereen een stuk enthousiaster zal zijn dan over een bowlingcompetitie of een bezoek aan een pizzeria. Tijdens een actief bedrijfsuitje bij De Westernboerderij beoefent u bijvoorbeeld het spijkerslaan, hoefijzerwerpen en countrygolf. Een actief bedrijfsuitje inclusief overnachting is eveneens te boeken.

Ontdek een begrip binnen de regio

Het complex wordt sinds 2008 gerund door een enthousiast echtpaar dat voortdurend werkt aan de uitbreiding en verbetering van het aanbod. Het doel is een begrip worden binnen de regio. Steeds meer particulieren en bedrijven weten de boerderij inmiddels te vinden voor een uitje op zondagmiddag of een actief bedrijfsuitje.

Gerelateerde artikelen

Hoe u een aantrekkelijke landingspagina maakt

De beste plek om haarsieraden te bestellen

Ook in Nederland behoort Nissan al decennia tot de groep goed verkopende automerken