Solo Start
Image default
Fotografie

Outplacementbureau Rotterdam

Carrièrepoort is een outplacement bureau in Rotterdam. Dit betekent ook dat ons netwerk zich bevindt in deze regio. Dit is vooral handig voor werknemers die opzoek zijn naar een baan in Rotterdam. Het is ook zeker goed bereikbaar voor werknemers in Rotterdam die een outplacementbureau zoeken binnen deze regio Veel werknemers werken graag op een korte afstand van huis. Deze wens is vaak moeilijk te vervullen doormiddel van het vraag en aanbod in grote steden als het komt op de arbeidsmarkt. Wij halen alles uit de kast om er toch voor te zorgen dat deze werknemers dichtbij his werken. De stad waar je werkt kan veel invloed hebben op de bedrijfscultuur dus natuurlijk ook op de werksfeer. Dit laat zien dat er meer bijkomt, kijken dan alleen maar de kleinere werkafstand.

 Bij ons outplacementbureau in Rotterdam start jij je traject. De coach ontvangt jou en je begint direct met het voorstellen van jezelf. Dit gesprek dient als een intake gesprek waarbij wij jouw situatie analyseren. De situatie wordt bij het eerste gesprek uitvoerig besproken. Het grootste probleem waar de werknemers tegen aanlopen is vaak de sollicitatie procedure. De werknemers die net ontslagen zijn of de werknemers waar bij het contract niet verlengd is hebben zich lang niet meer bezig gehouden met het solliciteren. Wij bieden hier de helpende hand. Jouw CV zal vast verouderd zijn en lang niet bijgewerkt zijn. Het is vooral belangrijk dat wij kijken wat wij kunnen toevoegen aan jouw CV. Jouw CV is namelijk het visitekaartje die jij aflevert bij de potentiele werkgevers

Naast het vernieuwen van Jouw Cv helpen wij jou bij het schrijven van een motivatiebrief. De werkgever zoekt naar zijn ideale werknemer. Jij kan jezelf al een goede voorsprong geven op de concurrentie door een onderscheidende sollicitatiebrief te schrijven. We hopen jou snel te ontvangen en direct aan de slag te gaan met jouw traject.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.carrierepoort.nl/