Solo Start
Image default
Particuliere dienstverlening

Sloten laten vervangen bij verhuizing naar bestaande woning

Bij het verhuizen naar een andere woning zijn er honderden dingen waar je aan moet denken. Maar vreemd genoeg staat het laten vervangen van de sloten in het nieuwe huis op bijna gen enkel lijstje. Als je een nieuwe woning betrekt hoeft dat ook niet, maar als je naar een bestaande woning verkast is het toch belangrijk dat de oude sloten snel worden vervangen. Je weet immers niet hoeveel sleutels er in omloop zijn en bij wie die aan de sleutelbos hebben hangen. Sloten vervangen tijdens, of vlak na de verhuizing, laat je dan ook doen door een erkende slotenmaker. Slotenmaker-24-uur.nl is 24/7 beschikbaar en plaatsen nieuwe sloten die zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbrekers dol op oude sloten

Er is bijna geen huis in Nederland te vinden waar de buitendeuren niet voorzien zijn van een slot. Maar er zijn wel heel veel deuren te vinden waarvan de sloten zijn verouderd. Voor het inbrekersgilde is dat geen geheim en juist de reden dat er dagelijks nog inbreken plaatsvinden. Als u niet zeker weet of de sloten in uw huis nog goed en veilig genoeg zijn dan kunt u een gratis veiligheidscheck laten uitvoeren door Slotenmaker-24-uur.nl. Deze check heeft tot doel om eventuele zwakke plekken in huis te vinden en hierop maatregelen aan te bieden.

Autodeuren openen zonder krasjes achter te laten door de slotenmaker

We hebben een sleutel voor veel zaken zoals, de voor- en achterdeur in huis, de fiets, en de auto. En soms zijn we een beetje slordig en laten per ongeluk de sleutelbos in de auto liggen. Dat is uiterst vervelend want voor u het weet gaan alle deursloten van uw auto automatisch op slot, en kunt u er niet meer in. Sla geen ruitje in of iets van dien aard maar bel meteen met de Slotenmaker. U kunt dan binnen 30 minuten in uw auto en heeft uw sleutelbos weer terug. Deze supersnelle service is verkrijgbaar in het gehele land en u kunt er van op aan de slotenmaker uw autodeur open krijgt zonder ook maar één krasje op de lak van uw auto achter te laten.

Landelijke dag en nacht service slotenmaker

De slotenmaker is een landelijk opererende service die dag en nacht bereikbaar en beschikbaar is. Dus ook als u zichzelf buitensluit midden in de nacht. U belt het nummer van de slotenmaker specialist die dan binnen een half uur bij u thuis zal zijn om u er in te laten. En het slot dat de specialist  vervolgens op de plek zet waar het oude slot zat, die de slotenmaker er uit moest halen om u binnen te laten, is de beste in zijn soort en voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Als u het wilt wordt meteen een gratis veiligheidscheck uitgevoerd.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.slotenmaker-24-uur.nl/