Categorie: Aanbiedingen

voorkomen van inbraak

Terwijl het aantal inbraken wel afneemt, volgens de laatste cijfers, is het wel belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewild persoon in je huis of pand… Lees verder »

Goedkoop logo

Hoezo een beeldmerk? Ten bedrijf of wat voor maatschappij dan ook is het vaak wenselijk dat de ambiance weet dat je bestaat. In het geval van een product wil je… Lees verder »

Alles over outplacement

Hoezo outplacement Er komen situaties voor waar een werkgever en medewerker niet meer gezamenlijk overweg kunnen. Dit kan zijn om de band tussen de werkgever en werknemer niet perfect is of als er geen confidentie meer is. Het kan ook zijn dat het bedrijf failliet gaat en dat de personeel of vele weeknemers zonder werk komen te zitten. Daarnaast bezuinigingen horen bij dit, ook wel collectief dienstbeëindiging genoemd. Collectief dienstbeëindiging 30 werknemers van een onderneming waar dat kalenderjaar op zijn minst 300 werknemers zijn tewerkgesteld 10 werknemers van een bedrijf die meer daarop 20 werknemers heeft en minder vervolgens honderd werknemers in een kalender jaar tewerkgesteld zijn.   Wat is Collectief ontslag? Helaas komt collectief ontslag steeds vaker voor maar wat is het nou eigenlijk. Er… Lees verder »

Mediation en meer

Een aantal is een mediator? Een mediator is een autonoom persoon die bemiddelt tussen 2 kanten. Dit kan om bv. een scheiding gaan, doch bovendien conflicten tussen bv. 2 instanties. Hulp… Lees verder »