Een bol.com tool om meer uit je onderneming te halen

      Reacties uitgeschakeld voor Een bol.com tool om meer uit je onderneming te halen

Als je alles uit de online verkoop van je producten op bol.com wil halen, dan maak je gebruik van de diensten van Vpara. Dit bedrijf heeft een bol.com research tool ontwikkeld om jouw verkoopdiensten te optimaliseren. Krijg inzicht in je behaalde winst, productbeleving en de reviews van andere verkopers en wees je concurrenten een stap voor.

Maak zakelijk verkopen een fluitje van een cent

Bij dit bedrijf krijg je inzicht in de data van je eigen zakelijke onderneming én die van je concurrenten. Vpara is een bol.com tool die speciaal is ontwikkeld om je winst te vergroten voor zowel startende als ervaren ondernemers. Deze tool maakt een nauwkeurige concurrentieanalyse, zodat je inzicht krijgt in jouw directe concurrenten. Je bekijkt met de Product Tracker de producten van de concurrenten, zodat je je makkelijker onderscheid. Ook bekijk je eenvoudig een overzicht van je eigen reviews en die van concurrenten om je product verder te verbeteren. Naast deze tool om inzicht te krijgen in andere verkopende partijen op bol.com, bereken je met de WinstCalculator eenvoudig je omzet, nettowinst, kosten en btw, zodat je altijd inzicht hebt in je investeringen en of deze effectief waren. Door deze inzichtelijke manier van dataverzameling weet je jouw zakelijke onderneming naar een hoger niveau te tillen en optimaliseer je je product. Wees de concurrente te slim af en ervaar het gemak van deze bol.com tool.

Neem contact op met dit bedrijf en ontdek de mogelijkheden van deze tool

Ontdek deze handige zakelijke oplossing en profiteer van een alles-in-een-pakket van dit bedrijf, waarin je alle features vindt die je nodig hebt. Als je ervoor kiest om met Vpara te werken, dan neem je deel aan een gratis proefperiode en krijg je dagelijkse ondersteuning van de specialisten van het bedrijf, zodat je snel uit de voeten kan met deze bol.com tool. Voor meer informatie of het beantwoorden van je vragen, neem je contact op met dit bedrijf.