De juiste zorg voor kinderen met leerproblemen

      Reacties uitgeschakeld voor De juiste zorg voor kinderen met leerproblemen

Voor kinderen met leerproblemen is het bieden van de juiste hulp essentieel. Met goede hulp kunnen leerachterstanden namelijk voorkomen worden en kan een kind zoveel mogelijk mee met de rest van de klas. Bij Trivers in Roosendaal zijn ze gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie en bieden ze onder ander behandelingen aan voor kinderen met leerproblemen. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor onderzoek en behandeling op het gebied van gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen bij kinderen. Ze bieden een breed zorgaanbod aan en hebben verschillende behandelaars in dienst met elk hun eigen specialisme. Hierdoor kunnen ze gerichte en gespecialiseerde zorg aanbieden voor elk kind. Alle medewerkers zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling.

Een persoonlijke benadering staat centraal

Kinderen tussen de 6 en 18 jaar met leerproblemen kunnen terecht bij Trivers in Roosendaal. Ze hechten hier veel waarde aan een persoonlijke benadering en dit merkt u dan ook direct terug tijdens hun behandelingen. Er wordt echt naar u en uw kind geluisterd. Door middel van een zorgvuldige screening worden de leerproblemen onderzocht. Aan de hand van deze informatie wordt er gekeken hoe uw kind verder geholpen kan worden. Er wordt echt de tijd genomen om de juiste behandeling te bepalen. Daarnaast geven de specialisten van Trivers ook de juiste hulpmiddelen en deskundig advies aan ouders over hoe ze met de leerproblemen van hun kind om kunnen gaan.

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Bij Trivers is er voor elk leerprobleem een passende specialist die uw kind verder kan helpen. Waar uw kind ook tegenaan loopt, dit zorgcentrum helpt u en uw kind graag verder. Wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen, de zorgprofessionals van Trivers of over de aanmeldprocedure? Bekijk dan hun website of neem contact op met deze specialist. U bereikt hen zowel telefonisch als via het contactformulier op hun website. De medewerkers van Trivers beantwoorden graag al uw vragen en helpen u verder.

https://trivers.nl/