De juiste hulp voor kinderen met leerproblemen

      Reacties uitgeschakeld voor De juiste hulp voor kinderen met leerproblemen

Heeft u een kind dat leerproblemen ervaart? Dan kunt u daarmee uitstekend bij Trivers terecht. Deze organisatie heeft vestigingen verspreid over Noord-Brabant, waaronder Breda, Roosendaal en Zevenbergen, en helpt kinderen met leerproblemen effectief. Is uw kind tussen de zes en achttien jaar oud? Dan is hij of zij bij Trivers op de juiste plaats. Wat precies het achterliggende probleem is, maakt voor deze organisatie niet uit. Heeft uw kind last van sociaal-emotionele problemen, van leerproblemen of van een gedragsstoornis? Waar uw kind ook last van heeft, hij of zij wordt bij deze organisatie een de juiste specialist gekoppeld.

Betrouwbare specialisten met de juiste kennis

Alle medewerkers van Trivers zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Zorgvuldigheid, persoonlijkheid en vertrouwen zijn de drie belangrijkste pijlers binnen deze organisatie. Wanneer er kinderen met leerproblemen bij deze organisatie aankloppen, worden zij eerst zorgvuldig gescreend. Elk kind is namelijk anders en behoeft dus ook een andere aanpak. Tijdens de screening wordt er onderzocht waar het probleem ligt en wordt er bepaald welke behandeling en welke specialist hier het beste bij passen. Vervolgens wordt niet alleen uw kind begeleid, maar krijgt u als ouder ook de juiste hulpmiddelen en advies. Ook u leert op die manier hoe u het beste om kunt gaan met de leerproblemen van uw kind.

Stel gerust al uw vragen aan de specialisten

Bent u benieuwd wat Trivers concreet kan betekenen voor kinderen met leerproblemen? En wilt u weten wat deze organisatie specifiek voor uw kind kan doen? Neem dan gerust contact met hen op. Dit doet u telefonisch of via het contactformulier op de website. De specialisten beantwoorden dan al uw vragen en vertellen u graag meer over hun programma’s. Woont u in Noord-Brabant en heeft u een kind met leerproblemen? Dan biedt Trivers de oplossing voor u en uw kind!

https://trivers.nl/