Voor kleinschalige particuliere ouderenzorg kunt u bij deze organisatie terecht

      Reacties uitgeschakeld voor Voor kleinschalige particuliere ouderenzorg kunt u bij deze organisatie terecht

Er zijn verschillende particuliere verpleeghuizen in Nederland waar u profijt hebt van uitstekende particuliere ouderenzorg. Onder andere in Noord-Brabant heeft Compartijn verschillende locaties waar u terecht kunt als u niet langer meer zelfstandig kunt wonen. U krijgt de beschikking over een luxe zorgappartement, dat bestaat uit een woonkamer en een slaapkamer. U krijgt ook een eigen badruimte en een pantry. In alle appartementen is een aansluiting aanwezig voor tv, internet, radio en alarmering. Zo bent u van alle gemakken voorzien en kunt u alsnog zo goed als mogelijk zelfstandig leven. Elk appartement kan naar uw eigen wensen worden aangepast, zodat deze geheel in eigen stijl wordt ingericht. Dit zorgt ervoor dat u zich spoedig geheel thuis en comfortabel voelt.

Particulier verpleeghuis als nieuw thuis

Voor elke oudere die naar een verpleeghuis (particulier of professioneel) gaat, kan het spannend en onwennig zijn. U betrekt immers een geheel nieuwe woning, waar u met meerdere mensen in eenzelfde huis woont. U hebt echter wel uw eigen appartement en wordt voorzien van adequate particuliere ouderenzorg. Het is belangrijk dat u zich snel thuis voelt en particulier verpleeghuis Compartijn stelt alles in het werk om dit voor u te regelen. Zo wordt hier veel aandacht besteed aan uw persoonlijke behoeften en leefstijl, zodat hierin niet teveel verandert. Er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar waar u gebruik van mag maken. Denkt u hierbij aan onder meer een wellnessruimte waar u heerlijk kunt ontspannen.

Klein en comfortabel wonen in particulier verpleeghuis

In de diverse particuliere verpleeghuizen van Compartijn kunt u een luxe appartement betrekken en genieten van de beste particuliere ouderenzorg. Elk huis kent ongeveer 20 tot 40 appartementen, waardoor het complex kleinschalig is opgezet. U bent zo snel vertrouwd met de andere bewoners en kunt samen deelnemen aan de dagbesteding. Een sociaal leven blijft zo gegarandeerd en u kunt dit combineren met eigen bezoek. Het wordt aangemoedigd dat u vrienden en familie ontvangt en zij mogen net als de bewoners gratis deelnemen aan alle voorzieningen. Zo wordt iedereen welkom geheten en kunt u volop genieten van vertrouwde gezelligheid.