Vier het kinderfeestje van uw kind in dé indoor speeltuin in Zeeland

      Reacties uitgeschakeld voor Vier het kinderfeestje van uw kind in dé indoor speeltuin in Zeeland

Zwierelantijn is de leukste indoor speeltuin in Zeeland. Vandaar dat het een leuk idee is om de verjaardag van uw kind hier te vieren. Het is mogelijk om kinderpartijtjes te organiseren vanaf vijf kinderen. Op het moment dat u minder kinderen meeneemt is dat geen probleem, dan kunt u met Zwierelantijn bellen over de mogelijkheden. Wanneer uw kind zijn/haar partijtje in dé indoor speeltuin van Zeeland viert, kunt u kiezen uit verschillende verjaardag arrangementen. In dit blog worden de arrangementen toegelicht.

Kies uit verschillende arrangementen bij de indoor speeltuin in Zeeland

Wist u dat de indoor speeltuin in Zeeland een ballenbak heeft met wel 12.000 ballen? Hier kunnen de kinderen urenlang in spelen. Wanneer u het partijtje van uw kind bij Zwierelantijn organiseert hebt u de keuze uit 3 pakketten. De Duncan Party Mix bestaat uit entree voor alle kinderen, een glas ranja en een gereserveerd plekje in het café. Het Dol-Fijn Feest pakket heeft dit ook allemaal inbegrepen. Maar dan krijgen alle kinderen ook een plak cake als ze binnenkomen en kunnen zij kiezen uit pannenkoeken of patat met een snackje naar keuze.

Als laatste is er het all-inclusive pakket, namelijk het Zwier Verjaardagsfestijn de Luxe. Dan zijn alle voordelen van de voorgaande pakketten inbegrepen én krijgen alle kids nog een waterijsje. Ook is er een speciaal cadeautje voor de jarige. Voor meer informatie over de verjaardag pakketten kunt u gerust contact opnemen met dé indoor speeltuin in Zeeland.

Kom gezellig een hapje eten en geniet van het kinderbuffet voor de kleintjes

Wist u dat u niet alleen de verjaardag van uw kind bij Zwierelantijn kunt vieren? Na een middag klimmen en spelletjes spelen genieten u en de kinderen op het partijtje van een heerlijk diner bij Familierestaurant Eetplezier. Dit restaurant staat bekend als het meest kindvriendelijke restaurant en is gevestigd in hetzelfde gebouw als de indoor speeltuin in Zeeland. U kunt dus een actieve middag afsluiten met een lekker hapje eten. Het leuke aan dit restaurant is dat de kinderen zelf hun eten mogen uitkiezen en opscheppen. Er is namelijk een lopend kinderbuffet met pannenkoeken, patatjes en pizza.

https://familierestauranteetplezier.nl/