Volg een opleiding om je Code 95 te halen

      Reacties uitgeschakeld voor Volg een opleiding om je Code 95 te halen

Ben je van plan om je Code 95 te halen zodat je als beroepschauffeur aan het werk kunt? Of heb je je Code 95 al, maar moet je hem nodig eens verlengen? Verkeersschool Brinkman biedt een opleiding aan waarbij je alles leert wat je moet weten om beroepschauffeur te zijn. Nadat je de opleiding succesvol gevolgd hebt, ontvang je je Code 95 of wordt je Code 95 verlengd.

Je Code 95 halen: het belang ervan

Als beroepschauffeur is het verplicht om een Code 95 te halen en als toevoeging op je rijbewijs te hebben. Zo weten werknemers dat je vakkundig en dat je te vertrouwen bent. Ze weten dat je het vak goed kent en dat je gerust de wegen op kunt. Om de veiligheid van passagiers en andere chauffeurs te garanderen, heeft de EU rond 2008 besloten dat de Code 95 verplicht is. Naast je rijbewijs heb je ook deze kwalificatie nodig. Bovendien moet je de kwalificatie steeds na vijf jaar vernieuwen door nascholing te volgen.

Ga eens kijken bij Verkeersschool Brinkman

Nascholing volgen of je basiskwalificatie verdienen doe je bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem. Hier wordt er een Code 95-opleiding aangeboden, waarbij je de kneepjes van het vak leert door middel van zowel praktijk als theorie. Achteraf ontvang je je kwalificatie en kun je doorgaan met je werk. Volg de gehele opleiding of kies de modules die jij denkt nodig te hebben. Deze modules gaan bijvoorbeeld over zuinig rijden, veilige verkeersdeelname en wet- en regelgeving. Dit zijn allemaal belangrijke onderwerpen voor een chauffeur.

Contact en meer informatie

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de verkeersschool. Vraag nog eens naar de opleiding en de modules of vraag om advies als je dit nodig hebt. De medewerkers van de verkeersschool denken graag met je mee. Met hun ervaring helpen ze je als je je Code 95 wilt halen.

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl/