Hoe vergelijk je brokers met elkaar?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe vergelijk je brokers met elkaar?

Ben je op zoek naar een website die brokers vergelijkt? Voor mij heeft de website van beleggen.info veel geholpen om ook deze vraag voor mij te beantwoorden. Elke broker heeft zo zijn voor- en nadelen, sommige vinden ook een aantal brokers gebruiksvriendelijker dan de andere waardoor daar de preferentie naar toe gaat. Je kan brokers vergelijken op basis van verschillende kenmerken en eigenschappen. Hieronder zal ik er een aantal brokers behandelen voor aandelen op kort- en lang termijn.

Om actief te handelen zijn er de volgende opties:

  • Markets.com: bij Markets.com kan je handelen in CFD’s op aandelen, grondstoffen en Forex. Je profiteert er van geen commissies en lage kosten.
  • Plus500: Plus500 biedt de meest gebruikersvriendelijke software. Je kunt de mogelijkheden geheel gratis uitproberen met een demo van €40.000. 80,6% van de retail beleggers verliest geld.
  • ZuluTrade: wil je liever automatisch beleggen? Bij Zulutrade kan je automatisch succesvolle traders volgen waardoor je zonder moeite kunt beleggen.

Voor langer termijn aandelen te kopen:

  • DeGiro: Eén van de voordeligste brokers van Nederland. Je handelt er tegen erg lage tarieven. De broker heeft regelmatig de gouden stier award gewonnen. 
  • Lynx: met toegang tot alle bekende en minder bekende beurzen is Lynx populair onder actieve beleggers. Je ontvangt een gratis eBook bij registratie!
  • Binck: een erg gebruiksvriendelijke partij met veel mogelijkheden. Nog steeds stukken goedkoper dan beleggen bij de lokale bank!