Goed afgerichte klasse Z dressuurpaarden te koop

      Reacties uitgeschakeld voor Goed afgerichte klasse Z dressuurpaarden te koop

Stal Van de Berg heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het opleiden van klasse Z dressuurpaarden. Deze dressuurpaarden zijn te koop, maar ook uw eigen dressuurpaard wordt met zorg opgeleid en persoonlijk afgericht door deze professional. Zo wordt uw paard klaargestoomd voor een belangrijke wedstrijd. Hoe dit in zijn werk gaat? Allereerst wordt het karakter van het paard bekeken en wordt er nagegaan wat de mogelijkheden van het paard zijn. Daarna kan er een persoonlijk trainingsplan worden opgesteld. Zo wordt uw paard op een goede manier voorbereid voor die belangrijke wedstrijd. 

Goede dressuurpaarden te koop? U komt erachter met een paarden bemiddelaar

U weet niet altijd meteen of dressuurpaarden van goede kwaliteit zijn. Hoe succesvol zijn ze en hoe zit het met de gezondheid van de dieren? Natuurlijk vertrouwt u erop dat de huidige eigenaar u alles kan vertellen over het dressuurpaard dat u op het oog heeft, maar hoe betrouwbaar is de informatie die hij u vertelt? U weet het eigenlijk nooit zeker. Daarom kan het handig zijn een paardenbemiddelaar in te schakelen die u kan helpen goede dressuurpaarden te vinden die te koop zijn. Stal Van den Berg heeft ruime ervaring als paardenbemiddelaar, zodat zij precies weten hoe het gesteld is met het paard dat u wilt kopen en of de eigenaar betrouwbaar is. 

Een betrouwbare partner die dressuurpaarden te koop heeft

Al meer dan 15 jaar leidt Stal van de Berg dressuurpaarden op en verkoopt ze. Deze paarden zijn de laatste jaren al meerdere malen in de prijzen gevallen. Zo behaalde eigenaar Roel Van den Berg in 2004 de reservetitel in klasse Z. Bij deze expert zijn er verschillende raspaarden verkrijgbaar. Deze rassen worden gekruist om zo de beste dressuurpaarden te fokken. Zo weet u zeker dat u goede dressuurpaarden aanschaft. Bij de aankoop van een dressuurpaard moet u natuurlijk op veel dingen letten, zoals de hoogte, de leeftijd, training en prestaties. Daarom krijgt u bij Stal Van den Berg het beste advies.