Ga voor sportieve workshops en activiteiten in Nijmegen

      Reacties uitgeschakeld voor Ga voor sportieve workshops en activiteiten in Nijmegen

Wil je een uitje organiseren, maar wel graag een sportieve? Dan moet je echt eens het aanbod van DoeNijmegen bekijken. In het aanbod zijn er heel wat verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kan je de stad verkennen op een tandem of een spel bubble voetbal spelen. Je kan je activiteit ook combineren met een hapje en een drankje of meerdere activiteiten combineren. DoeNijmegen biedt verschillende arrangementen voor een sportieve dag aan, maar je kan ook zelf je ideale dag samenstellen. Ook heb je keuze uit activiteiten voor binnen of buiten. Zo kan je je uitje aanpassen aan het seizoen.

Leuke smartphone games en workshops in het hartje van Nijmegen

Wist je dat je zelfs met je smartphone op een interactieve manier een leuke dag kunt beleven in Nijmegen? Bij DoeNijmegen ontdek je verschillende smartphone games voor jong en oud. Wat dacht je van een live versie ganzenbord? Of een escape spel door de stad? Je kan je smartphone game ook altijd combineren met unieke workshops en eetarrangementen in Nijmegen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een Bossche bol leren maken en deze opeten of je voeten onder tafel schuiven voor een 3 gangendiner. Je reserveert al je activiteiten en workshops in Nijmegen eenvoudig online. Per activiteit zie je ook altijd de duur en de prijs per persoon.

Unieke workshops en uitjes voor de hele familie in Nijmegen

Wil je creatieve workshops volgen in Nijmegen? Dan doe je er verstandig aan om een kijkje te nemen bij het aanbod van DoeNijmegen. Er zijn in het aanbod heel wat verschillende workshops voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop improvisatietheater? Of is een workshop cupcakes maken meer je ding? Alle activiteiten worden begeleid door een professional. Er zijn ook verschillende workshops in Nijmegen die je kan combineren met een lunch of diner. Hebben jullie al een datum gevonden voor jullie familie-uitje? Dan reserveer je de activiteiten eenvoudig en snel online.