De pachtovereenkomst op laten stellen met de hulp van een gespecialiseerde partij

      Reacties uitgeschakeld voor De pachtovereenkomst op laten stellen met de hulp van een gespecialiseerde partij

Er zijn allerlei verschillende redenen waarom u een specialist op het gebied van reguliere en geliberaliseerde pacht inschakelt. Denk hierbij aan een geschil met ene pachter, het aanvechten van nota’s of het herzien van bestemmingsplannen. Dit zijn allemaal zaken voor een deskundig adviesbureau. Bij Bogers Kruisland Juridisch-Agrarisch adviesbureau, dat gespecialiseerd is in de landbouwsector, krijgt u persoonlijk advies en hulp bij juridische zaken. Deskundigen stellen een volledige pachtovereenkomst op en sturen deze door naar de rijksoverheid om toekomstige. Ze verdedigen bovendien uw belangen in een hoorzitting en komen tussen in geschillen met derden. Bovendien beantwoorden zij met plezier al uw vragen over uw pachtovereenkomst of andere agrarische zaken. 

Hulp bij het opstellen van juridische contracten zoals een pachtovereenkomst

Helaas heeft u ook als boer te maken met juridische zaken. Daarom doet u er verstandig aan om een specialist in te schakelen die u hierbij ondersteunt en adviseert. Denk daarbij aan het opstellen van een pachtovereenkomst voor het verpachten van een stuk grond. Of het aanvragen van de correcte vergunningen bij de gemeente of provincie. Om u te helpen in al deze zaken, doet u beroep op een deskundig adviesbureau. Bogers Kruisland Juridisch-Agrarisch adviesbureau is gespecialiseerd in de landbouwsector en biedt persoonlijke en snelle service voor al uw zaken. Deskundig advies en een pacht- of koopovereenkomst die aan alle voorwaarden voldoet, dat is wat u mag verwachten. Zo heeft u meer tijd voor wat u het liefste doet.

Deskundig advies bij het opstellen van uw pachtovereenkomst

Als u een stuk landbouwgrond gebruikt van een ander, doet u er verstandig aan om een pachtovereenkomst af te sluiten. Een pachtcontract is verplicht zodra u meer dan een hectare grond in gebruik neemt van een andere agrariër. De pachtwetgeving is echter geen simpele materie en werd in 2017 nog aangepast. Vraag daarom advies aan een deskundige op het gebied van pachtovereenkomsten. Bogers Kruisland is een juridisch-agrarische adviesbureau dat u begeleidt bij het opstellen van uw pachtovereenkomst. Zij zijn gespecialiseerd in de landbouwsector en bieden persoonlijke en snelle service aan al hun klanten. Ze geven concreet advies en stellen uw pachtovereenkomst op en sturen deze vervolgens naar de rijksoverheid.