De ideale start voor het fietsen in de Biesbosch

      Reacties uitgeschakeld voor De ideale start voor het fietsen in de Biesbosch

U wilt toch ook onbezorgd starten aan uw fietstocht door het prachtige natuurgebied de Biesbosch? Kom dan naar Het Bolle Bevertje! Hier kunt u, zeker ook voor grote groepen, fietsen huren. Er zijn vele soorten fietsen beschikbaar, dus of u nu gaat mountainbiken of lekker rustig wilt fietsen op een elektrische fiets, het kan allemaal. Daarbuiten is er op het terrein ook kano- en bootverhuur en kunt u verschillende arrangementen boeken. Waar wacht u nog op en ga lekker naar buiten! Kom de Biesbosch verkennen en sluit af met heerlijke koffie, lunch, borrel of diner.

Mis deze rustplek niet tijdens uw dag fietsen in de Biesbosch

Ontdek op uw eigen tempo het prachtige nationale park de Biesbosch. U kont hier op ontzettend veel manieren van genieten. Wat dacht u bijvoorbeeld van fietsen in de Biesbosch? Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in de Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in de Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.

Dagje weg aan het plannen? Wat dacht u van fietsen in de Biesbosch?

Op zoek naar een uniek dagje weg? Ontdek de Biesbosch op de fiets! Met de vele wandel- en fietspaden is het park bij uitstek geschikt voor diegenen die graag recreëren in de natuur. Houdt u van dieren? Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner.