Naast een BBQ pakket kunt u ook lekkere tapas bestellen

      Reacties uitgeschakeld voor Naast een BBQ pakket kunt u ook lekkere tapas bestellen

Bij mooi weer willen we allemaal in de tuin eten. Veel mensen gaan dan gezellig barbecueën. Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij een bedrijf als BBQenzo.nl een complete BBQ aan huis bestellen. Naast een BBQ pakket, kunt u bij deze specialist ook nog tal van andere arrangementen bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse Spaanse tapas avond? Bestel een arrangement bestaande uit diverse koude en warme tapas. Heerlijk voor een gezellige borrelavond. U kunt er zelfs authentiek tapas servies bij te bestellen. Ook deze bestelt u eenvoudig bij uw tapas arrangement.

Door vandaag uw BBQ pakket te bestellen, kunt u morgen al barbecueën

Er worden zomerse temperaturen voorspeld! Dus u wilt gaan barbecueën, maar heeft geen tijd meer om al het eten in huis te halen. Een specialist als BBQenzo.nl helpt u hierbij. Dit bedrijf levert de complete benodigdheden voor uw BBQ gewoon bij u aan huis. Wilt u morgen al barbecueën? Ook dat is gewoon mogelijk. Hiervoor moet u uw BBQ pakket wel vandaag nog vóór 12.00 uur bestellen. De specialist staat dan morgen al voor uw deur met uw complete BBQ arrangement. Alles wordt voor u verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten van lekker eten en een gezellige avond.

Met een complete BBQ aan huis heeft u voor ieder wat wils

Krijgt u veel mensen over de vloer voor een barbecue? Komen er vrienden, familie of collega’s eten? De kans is dan groot dat veel mensen een voorkeur hebben voor wat zij graag willen eten. De ene houdt van vis, de ander van vlees en weer een ander eet vegetarisch. Wanneer u gebruikmaakt van een complete BBQ aan huis, verzorgd door BBQenzo.nl, kan iedereen kiezen voor een BBQ pakket naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld een standaard, vegetarisch, halal of glutenvrij pakket bestellen. In totaal zijn er meer dan acht verschillende pakketten om uit te kiezen voor een barbecue inclusief lekkere bijgerechten. Er zijn ook speciale pakketten voor kinderen. Elk pakket bestaat uit vijf verschillende soorten vlees, vis of vegetarische gerechten. Ook zijn alle BBQ pakketten inclusief zes verschillende salades, stokbrood en kruidenboter, vier verschillende sauzen én een bord met bestek.