Heerlijk eten en drinken bij de catering specialist in Tilburg

      Reacties uitgeschakeld voor Heerlijk eten en drinken bij de catering specialist in Tilburg

Bij BUFFETkampioen.nl kunt u terecht voor eten en drinken, maar ook voor het verzorgen van alle andere zaken die u nodig heeft kunt u bij hen terecht. Ook voor de koffie met gebak bij binnenkomst, de hapjes die u overdag wilt gebruiken en overheerlijke desserts. Zo wordt uw feest er een waar nog lang over wordt nagepraat. Veel mensen maken al jarenlang gebruik van BUFFETkampioen.nl en hebben zo al menig feest goed gevierd!

Speciale wensen voor uw catering in de regio Tilburg en de rest van Brabant?

U wilt een groot feest geven, maar er zijn veel gasten met dieetwensen. Heeft u bijvoorbeeld gasten die vegetarisch wensen te eten? Bij BUFFETkampioen.nl hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met rijst, aardappelwedges, groenteballetjes, vegetarisch gehakt, salade en stokbrood. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wel heeft men dan onder andere de keuze uit kip teriyaki, bouef Bourgignon en kip pilav. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met allergenenvrije producten als rijst, aardappelwedges, warme beenham, verse salades en allergenenvrij brood. 

Catering nodig voor uw feestje in Tilburg of de rest van Brabant? BUFFETkampioen.nl heeft een uitgebreide keuze!

Wilt u uw verjaardag eens groot vieren? Of houdt u een feestje vanwege uw trouwdag? BUFFETkampioen voor kleine en grote gezelschappen verzorgt graag uw catering in de regio Tilburg, maar natuurlijk komen wij ook in andere delen van Brabant en daarbuiten uw catering verzorgen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit buffetten. Of u nu Italiaans of Provençaals wilt, er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Houdt u het liever dicht bij huis? Kies dan voor het Buffet Hollandia, met bijvoorbeeld heerlijke tomatensoep, Friese beenham met honingsaus en vers plukbrood erbij. Of pakt u groots uit met het luxe Buffet Magnifiek, met zacht gegaarde varkenshaasfiletmedaillons, Oosterse kiprollade en heerlijke Bouef de Provence. Dat wordt genieten!